Now Reading
Olivia Stan, cea mai sexy candidată la alegerile locale 2020. Este multiplă campioană mondială la fitness [GALERIE FOTO]

Olivia Stan, cea mai sexy candidată la alegerile locale 2020. Este multiplă campioană mondială la fitness [GALERIE FOTO]

Olivia Stan este un candidat atipic la alegerile locale din 2020. Tânăra a absolvit Facultatea de Teologie și Facultatea de Arte, este multiplă campioană la fitness și vrea să ajungă primar la Rădăuți, Suceava.

Multe figuri publice s-au asociat în acest an electoral cu domeniul politic. Luptătorul Cătălin Moroșanu, actorii Claudiu Bleonț și Magda Catone se numără printre vedetele care nu au mai avut până acum funcții administrative ]n sectorul public și care în 2020, au intrat în cursa electorală.

Olivia Stan, candidat independent la Primăria Rădăuți

Olivia Stan este un alt exemplu, cunoscută la nivel internațional, în domeniul wellness. Și-a anunțat candidatura pentru primărie în social media, unde a transmis un mesaj de mobilizare rădăuțenilor.

„Dacă în comunitățile în fruntea cărora a fost ales primar o femeie localitatea a reînviat, de ce să nu încercăm și noi această ‘rețetă’ aici, la Rădăuți?

Mă numesc Olivia Stan, sunt neafiliată politic și doresc să candidez la funcția de primar al municipiului Rădăuți ca și candidat independent.

Sunt acasă pentru voi dragii mei. Știu, pentru mulți părea că sunt prea tânără, dar vă asigur, mai ales pe cei ce nu mă cunosc, că tot ceea ce mi-am propus în viață până acum am dus la bun sfârșit.

Mi-am dorit să studiez Biblia, și am absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă București. Fiind pasioanată de pictură de mic copil, voința m-a ajutat să termin cu medie mare și Facultatea de Arte, secția Restaurare Pictură Murală București, lucrând în acest timp pe șantiere de restaurare UNESCO din România.

Sportul m-a ținut departe de anturaje și asta m-a ambiționat să duc cariera de sport peste granițe astfel am adus România pe locul 1 de multe ori în Europa și America 2015-2018, fiind singura româncă cu titlul ‘dublă campioană mondială bodybuilding’ pe mai multe federații internaționale.

Întoarsă la Rădăuți am observat degradarea avansată a orașului meu natal, și din ambiția de a repara lucrurile în administrația locală mi-am propus să candidez la funcția de primar al Municipiului Rădăuți.

Mi-ar placea enorm să rămân lângă voi și să începem restaurarea orașului din toate punctele de vedere.
Candidez la funcția de primar independent alături de o echipă profesionistă neînregimentată politic.

De voi depinde cum va fi viitorul orașului nostru! Vă așteptăm la vot!”, este mesajul Oliviei Stan pentru electorat.

 

Olivia Stan [GALERIE FOTO]

 

 

Foto: @OliviaStanFitness (Instagram)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top