Now Reading
OFICIAL: Tyson Fury și Deontay Wilder se vor bate pentru a 3-a oară. Data meciului, stabilită

OFICIAL: Tyson Fury și Deontay Wilder se vor bate pentru a 3-a oară. Data meciului, stabilită

Deontay Wilder și Tyson Fury

Tyson Fury și Deontay Wilder se pregătesc pentru cea de-a treia confruntare, asta după ce prima s-a terminat la egalitate, iar în ultima, britanicul l-a făcut KO pe american și astfel, a devenit campion la WBC.

Confruntarea dintre Tyson Fury și Deontay Wilder ar urma să aibă loc la scurt timp după meciul din 22 februarie. Mai precis, cei doi luptători ar fi de acord să se lupte înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

„Reprezentanții lui Wilder ne-au transmis formal vineri faptul că au acceptat rematch-ul. Ar urma să se întâmple în vară, înainte de Jocurile Olimpice, la mijlocul lunii iulie”, au informat cei din echipa lui Fury.

Tyson Fury, gata de bătaie

Cel mai probabil, lupta va avea loc în această vară, în condițiile în care Fury s-a declarat nerăbdător cu privire la un al treilea meci.

„Mă aștept să vrea revanșa și o va face (…) Marile lupte trebuie să aibă trilogii. Și vreau chiar aici, peste stradă, la Raiders Stadium, în fața a peste 70.000 de oameni”, a declarat pugilistul britanic pentru BT Sport.

Deontay Wilder, mesaj pentru Tyson Fury: „Sunt un rege!”

În urma măcelului suferit, Deontay Wilder a revenit cu un mesaj în urmă cu câteva zile pe Twitter, cu dedicație specială pentru Tyson Fury.

„Vreau doar să știi că sunt aici. Regele este aici și nu plecăm nicăieri, pentru că războiul abia a început. Mă voi ridica din nou, pentru sunt puternic, sunt un rege! Sunt un războinic, un rege care nu va renunța!”, a declarat Deontay Wilder, prin intermediul unui mesaj postat în social media.

Mesajul lui Deontay Wilder [VIDEO]

Tyson Fury, revenire spectaculoasă

Tyson Fury a uimit lumea boxului în repetate rânduri. Prima oară, când i-a luat centurile lui Vladimir Klitschko, în 2015, când ucraineanul părea de neînvins. A doua oară, din poziție de campion, când a decis să se retragă, când era pe cai mari, iar acum, după puternica revenire.

„Oamenii se uită la corpul meu gras și capul chel și cred că nu mă pot bate. Am avut problemele mele psihice și am fost în afara ringului 3 ani (…) Le-am spus tuturor că Gypsy King s-a întors la tron”, a declarat Tyson Fury.

La meciul dintre Fury și Wilder 2, britanicul a fost susținut din public de către Mike Tyson.

Palmaresul lui Tyson Fury VS Palmaresul lui Deontay Wilder

  • 30 de victorii (20 prin KO), 0 înfrângeri și un egal este palmaresul lui Tyson Fury;
  • 42 de victorii (41 prin KO), o înfrângere și un egal are Deontay Wilder în boxul profesionist.
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top