Now Reading
Shoppingul se mută în online, în contextul coronavirus. Reduceri de 45% la ochelarii de soare (P)

Shoppingul se mută în online, în contextul coronavirus. Reduceri de 45% la ochelarii de soare (P)

Ochelarii de soare, piese indispensabile în garderoba lui Brad Pitt, Cristiano Ronaldo și David Beckham

Coronavirusul a determinat creșterea excesivă a prețurilor la alimente, epuizarea stocurilor de spirt, măști de protecție și clor. În acest timp, pe fondul pandemiei de coronavirus, prețurile în alte domenii au scăzut semnificativ.

Panica de o parte și de cealaltă, inconștiența domină societatea românescă. Noi suntem de părere că trebuie respectate regulile de bun simț specifice acestei perioade mai dificile, dat totodată, nu trebuie să ne distrugă planurile. Vom trece împreună cu bine peste această provocare, pentru că suntem bărbați responsabili.

Adaptează-te!

Până atunci însă, continuă-ți rutina! S-a închis sala? Antrenează-te acasă! Genuflexiuni, flotări, abdomene. Ți se spune să stai în casă? Fă-o! Nu te mai plimba în magazine, dar nu-ți neglija micile tale plăceri! Mai ales atunci când produsele preferate beneficiază de niște reduceri semnificative. Astfel, poți să-ți faci cumpărăturile din online.

În cazul Lensa, ochelarii de soare au reduceri de până la 45%. Iată câteva exemple pe care merită să dai banii.

Ochelari de soare Polaroid – 45% reducere (209 lei)

Ochelari unisex, cu lentilă polarizată. Beneficiază 24 de luni de garanție și au fost reduși cu 45%. Mai precis, la 209 lei, de la 381 de lei.

Modelul a devenit popular în ultimii ani, iar David Beckham este unul dintre reprezentanții taberei masculine, mare fan a acestui gen de ochelari. Nu trebuie să-i porți din acest motiv, ci pentru că arată al naibii de bine și sunt foarte versatili.

CUMPĂRĂ —–> DE AICI cu reducere de 45%, la prețul de 209 de lei, în loc de 381 de lei.

Ochelari de soare Havana, de la Polaroid – 40% reducere (228 de lei)

Dacă vrei o pereche de ochelari identică cu cea din fotografia de mai sus, vorbim despre modelul „Havana”, tot de la Polaroid, redusă cu 40%. De la 381 de lei, la 228 de lei. Un produs de calitate, care poate fi purtat în zilele de primăvară, vară și toamnă. Evident, lentilele sunt polarizate.

CUMPĂRĂ —–> DE AICI, cu reducere de 40%, la prețul de 228 de lei, în loc de 381 de lei.

Ochelari de soare rotunzi. Simpli și eleganți – reducere de 40% (238 de lei)

Foarte versatili, simpli, moderni și în același timp, masculini. Au fost reduși cu 40%, de la 398 de lei, la 238 de lei. Leonardo DiCaprio și Cristiano Ronaldo se numără printre fanii acestui tip de ochelari.

CUMPĂRĂ —–> DE AICI cu 40% reducere, la prețul de 238 de lei.

Ochelari de soare Pilot de la Polaroid – 40% reducere (225 de lei)

Pentru piesele vestimentare și accesoriile bărbătești care arată și te prind bine, nu există dată de valabilitate. Ochelarii tip „pilot” sau „aviator” au devenit foarte populari la începutul anilor ‘2000 și continuă să rămână o piesă indispensabilă în ținuta masculină.

Jason Statham și Dwayne „The Rock” Johnson sunt în clubul fanilor de ochelari de pilot. Cei de mai jos au lentilă polarizată și au fost reduși cu 40%, de la 375 de lei, la 225 de lei.

CUMPĂRĂ-I —–> DE AICI, reduși cu 40%, la prețul de 225 de lei.

Ochelari de soare Polaroid. Clasici, simpli – reducere de 40% (186 de lei)

E acea pereche de ochelari care poate fi purtată la aproape de orice piesă vestimentară și în orice context. Te salvează în multe situații, ceea ce-i face indispensabili. Brad Pitt și Barack Obama știu foarte bine treaba asta.

Poți să-ți cumperi și tu o pereche, cu reducere de 40%. De la 310 lei, la doar 186 de lei. Cumpără-i ——-> DE AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top