Now Reading
Oamenii de afaceri, pregătiți să resusciteze Dinamo. Nume grele au intrat în ecuație

Oamenii de afaceri, pregătiți să resusciteze Dinamo. Nume grele au intrat în ecuație

Cristi Borcea, în galeria lui Dinamo

Dinamo București este singurul brand de tradiție care a mai rămas în Liga 1, însă de câteva sezoane, se clatină puternic și luptă pentru salvarea de la retrogradare. Clubul din Ștefan cel Mare ar putea fi scos din foame, pentru că mai mulți oameni importanți de afaceri sunt gata să facă pasul mult așteptat pentru fanii „alb-roșii”.

Nicolae Badea, Cristi Borcea și Viorel Cataramă se numără printre oamenii de afaceri aflați în negocieri pentru a se alătura la conducerea lui Dinamo, alături de Ionuț Negoiță.

Și Dumitru Dragomir a fost luat în calcul, însă a decis să se retragă.

„Acum au venit la mine nu să cotizez, să conduc. Era un grup de 9 persoane care vor să preia clubul. Cu Badea, Borcea, Cataramă, actualul Ionuț Negoiță, fără Claudiu Florică. Nouă inși eram. Eu am renunțat, pentru că am 74 de ani (…)”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Pro Sport.

Ce averi au oamenii care vor să investească la Dinamo

Nicolae Badea – 160 de milioane de euro
Cristi Borcea – 50 de milioane de euro
Viorel Cataramă – 70 de milioane de euro
Ionuț Negoiță – 100 de milioane de euro

Rețeta acționariatului, de succes la Dinamo

Dinamo nu a mai cunoscut succesul de bine de un deceniu, de pe vremea când se duela în Liga 1 cu Steaua, Rapid dar și alte cluburi de tradiție din fotbalul românesc. La acea vreme, acționari erau Cristi Borcea, Nicolae Badea, Vasile Turcu, Dragoș Săvulescu și Cornel Dinu.

În ultima vreme, s-a speculat în spațiul public despre posibilitatea ca Ion Țiriac, Mircea Lucescu sau Mircea Rednic și diverși investitori străini să preia clubul din Ștefan cel Mare, însă toate variantele s-au dovedit a fi doar niște himere.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top