Now Reading
O nouă aroganță marca Zlatan Ibrahimovic. A iscat un scandal uriaș în SUA

O nouă aroganță marca Zlatan Ibrahimovic. A iscat un scandal uriaș în SUA

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic este implicat într-un scandal de proporții în Statele Unite ale Americii. În vârstă de 38 de ani, atacantul suedez și-a pierdut cumpătul la finalul ultimei partide și a comis un gest obscen la adresa suporterilor care-l tachinau. Imediat după meci, Ibra a făcut o declarație în stilul caracteristic.

„Ce se întâmplă de acum înainte? Nu ştiu. Dacă rămân aici va fi benefic pentru MLS pentru că se va uita toată lumea. Dacă plec, nimeni nu-şi va aminti ce este MLS”, a declarat Ibrahimovic.

Zlatan s-a luat și de arbitri

Ibrahimovic a vorbit și despre gesturile controversate din meciul Los Angeles FC – Los Angeles Galaxy 3-5.

„Mi-a adresat nişte cuvinte din tribună. Nu e vorba de lipsă de respect, dar sunt obişnuit. Oricum, acest stadion e prea mic pentru mine! Eu sunt obişnuit să joc în faţa a 80 de mii de spectatori! Am văzut că LAFC a dat un gol din offside! Ce făcea arbitrul de la VAR? Bea cafea cu Magic Johnson?”, a declarat suedezul.

Ibrahimovic, transfer-surpriză în Italia

Lui Ibrahimovic îi expiră contractul cu Los Angeles în decembrie, iar presa internațională notează că ar putea reveni în Serie A, la Napoli.

În cariera sa, Ibrahimovic a mai evoluat la Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG și Manchester United. Pentru naționala Suediei a înscris 62 de goluri în 116 partide.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top