Now Reading
O iubită pe placul lui Neymar. Starul lui PSG și-a găsit „prietenă cu beneficii” [GALERIE FOTO]

O iubită pe placul lui Neymar. Starul lui PSG și-a găsit „prietenă cu beneficii” [GALERIE FOTO]

Cunoscut pentru golurile, driblingurile, simulările, dar și pentru escapadele din afara terenului, se pare că Neymar (28 de ani) și-a găsit în cele din urmă „liniștea”. Atacantul de la PSG s-a cuplat cu o Gabily (22 de ani), o starletă din Brazilia, care-i permite fotbalistului să întrețină relații intime și cu alte femei.

Cântăreața este „prietenă cu beneficii”. Astfel, ambii parteneri sunt lipsiți de obligații. Noul stil de viață al lui Neymar se manifestă la turație maximă după ce atacantul a încheiat oficial relația cu Bruna Marquezine, femeia cu care sportivul s-a logodit, iubirea din adolescență, de care s-a despărțit în repetate rânduri.

 

Neymar, în „izolare” cu Gabily

 

Neymar și Gabily s-au cunoscut la începutul anului 2020, înainte de startul pandemiei de COVID-19. Cântăreața l-a vizitat de mai multe ori pe Neymar la Paris, notează presa internațională.

De-a lungul timpului, Neymar a avut idile cu: Alessandra Ambrosio, Soraja Vucelic, Thaila Ayala, Natalia Barulich.

 

Gabily, iubita lui Neymar [GALERIE FOTO]

 

Foto: @gabily (Instagram)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top