Now Reading
Nu-ți mai descoperi gleznele! Ce spun consilierii de imagine

Nu-ți mai descoperi gleznele! Ce spun consilierii de imagine

Glezna, mereu acoperită la bărbați / Foto: @linus.norrbom (Instagram)

Moda gleznelor descoperite la bărbați a apărut de câțiva ani și încă are mulți adepți. Indiferent de anotimp și în orice loc public sunt răspândite astfel de exemplare.

Dacă-ți sufleci pantalonii și nu-ți iei ciorapi, încercând să fii cool, de fapt eșuezi grav. Cel puțin în fața cunoscătorilor, a celor care au simțul penibilului și a femeilor care au nevoie de bărbați, nu de circari sau transgenderi. Dacă obișnuiești să-ți lași glezna la vedere, trebuie să știi că e momentul să faci o schimbare. Mai mult, iată și reacția specialiștilor pe acest subiect:

„Acum vreo trei ani a apărut glezna dezgolită la bărbatul român, glezna fără șosetă și primul sacou mov în România. Dincolo de modă, există niște legi ale firii, pe care am să le repet mereu. Bărbatul e bărbat și femeia e femeie. Un bărbat îmbrăcat în femeie nu este un lucru natural, normal, nici acum 6000 de ani, nici peste 4000 de ani. Bărbatul ar trebui să rămână bărbat (…) Dacă tu îți pui gleznele la vedere sau iarna la 5 grade nu porti șosete sau porți sacouri galbene, n-am nimic cu tine, dar ești mai puțin bărbat. Ești foarte puțin bărbat” – Cezar Ionașcu, pentru dcnews.

Cezar Ionașcu, consilier de imagine/ Foto: Andi Miron
Cezar Ionașcu, consilier de imagine/ Foto: Andi Miron

„Puneți-vă șosete, mai băiețeilor! Mai ales la costum! Puneți-vă șosete, terminați cu nudismul la gleznă! E o porcărie, mai băieți! Ce-aveți, mă, cu glezna goală?! Nu vă e rușine? Păi voi sunteți bărbați sau ce? Niste marțafoi! Păi nu vă e rușine cu păruțul pe picior la costum, să îți văd gleznuța? Îți scurtezi și pantalonii… Fătălăi, fătălăi! Bă, voi ați văzut mafioți fară ciorapi? Bă, voi credeți că aia sunt handicapați? Credeți că sunt niște fraieri sau ce? Păi dacă vedea un mafiot unul fară ciorapi îl împușca în cap! Bai, voi ați văzut la bărbați blugi colanți? Ce se întâmplă, bai, cu voi?!” – Dana Budeanu, la Pro TV.

Dana Budeanu / Foto: @danajustlove (Instagram)
Dana Budeanu / Foto: @danajustlove (Instagram)
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top