Now Reading
Noutate pentru consumatorii de vin: ETIKA, by Aurelia Vișinescu (P)

Noutate pentru consumatorii de vin: ETIKA, by Aurelia Vișinescu (P)

Vinul industrial, îmbuteliat, provenit din crame organizate și reglementate, cucerește din ce în ce mai mulți români. În acest context, Aurelia Vișinescu Wines a lansat un nou vin, rod al viilor din Dealu Mare.

Românii au cochetat de-a lungul timpului mai mult cu berea, dar în ultimii ani, industria vinului prinde rapid teren. Așa cum a declarat pentru MrNews.ro Cezar Ioan, vinul din România va deveni un jucător important atât pe plan intern, cât și extern. Astfel, din ce în ce mai mulți producători autohtoni ridică ștacheta.

Producătorii de vinuri promit produse din ce în ce mai calitative. Printre aceștia, Aurelia Vișinescu, care a lansat vinul Etika, un produs despre care spune că este premium, disponibil exclusiv în lanțul de magazine Carrefour.

Domeniile Săhăteni - Dealu Mare
Domeniile Săhăteni – Dealu Mare

Vinul ETIKA, păstrat în butoaie de stejar românesc și franțuzesc

Etika este un vin roșu sec, pe care Aurelia Vișinescu îl recomandă a se consuma în special cu preparatele din carne de rață, porc, miel și chiar pui prăjit, la o temperatură de servire de 16-18 grade Celsius. MrNews.ro s-a bucurat de vinul de la Etika de sărbători și într-adevăr, este o alegere inspirată.

„Rod al viilor pe care crama Domeniile Săhăteni le deține în Dealu Mare, ETIKA Fetească Neagră impresionează prin gustul plin, catifelat, cu arome de cireșe negre, prune uscate și condimente, completat de notele de ciocolată, tabac și vanilie. Vinul a fost desăvârșit prin învechirea în butoaie de stejar românesc și franțuzesc timp de 16 luni”, descrie noul produs Aurelia Vișinescu, oenolog, antreprenor în industria vinului din 2013.

Cramă Aurelia Vișinescu Wines
Cramă Aurelia Vișinescu Wines

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top