Now Reading
Noua bestie Mini, prezentată la Los Angeles. John Cooper Works GP, în ediție limitată

Noua bestie Mini, prezentată la Los Angeles. John Cooper Works GP, în ediție limitată

Hot Hatch John Cooper Works GP se numește noua bestie a celor de la Mini, care va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Noul model bifează o premieră: va fi cel mai puternic și rapid Mini din istorie.

Mini Hot Hatch John Cooper Works GP va fi expus în premieră în Statele Unite pe data de 20 noiembrie și va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri, cu 4 cilindri, capabil să dezvolte nu mai puțin de 300 CP. Producția noului model va începe în 2020, în ediție limitată, de doar 3.000 de unități. Prețul de plecare în Marea Britanie va fi de 35.000 de lire, deci echivalentul a 41.000 de euro.

Din punct de vedere estetic, noul Mini păstrează o bună parte din elementele de caroserie binecunoscute, iar producătorul a publicat de curând o serie de imagini cu Hot Hatch-ul îmbrăcat complet în camuflaj.

Mini Hot Hatch John Cooper Works GP [GALERIE FOTO]

Primul Mini electric, prezentat pe Transfăgărășan

În acest an, Mini Cooper SE, primul model electric al mărcii britanice a fost adus pe Transfăgărășan, pentru primul proiect de prezentare foto/video. La 45 de ani de la inaugurarea celebrei șosele alpine ce traversează Munții Făgăraș, Mini Cooper SE a parcurs tot Transfăgărășanul, din localitatea Căpățânenii Ungureni (Argeș), până la Bâlea Lac și Sibiu.

Noul Mini Cooper SE este echipat cu un motor electric de 184 CP și 270 Nm, stocat într-o baterie Li-Ion de 32.6 kWh, cu o autonomie de 250 de kilometri. Prețul de start al modelului este de 33.000 de euro (TVA inclus).

Fotografiile au fost realizate de către Radu Chindriș și Bernhard Filsner.

  • Mini, cunoscut brand britanic a fost cumpărat în 1994 de nemții de la BMW. Mai mult, germanii au cumpărat și în 2002 și cealaltă marcă definitorie pentru piața auto britanică, Rolls Royce.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top