Now Reading
Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2021. Scene de filme SF și horror anunțate de controversatul personaj

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2021. Scene de filme SF și horror anunțate de controversatul personaj

Nostradamus, cel mai celebru prezicător din istorie, anticipează pentru 2021 evenimente de o importanță majoră pentru omenire. Printre scenariile care ar urma să aibă loc în cursul acestui an se numără mai multe episoade extrase parcă dintr-un film sau roman SF cu accente horror.

De-a lungul timpului, diverști cercetători pasionați de prezicerea viitorului au încercat să dezlege misterele catrenelor lui Nostradamus. Au existat diverse interpretări. Pentru anul 2021, cele mai multe anunță scenarii terifiante: invazia zombi, foametea globală, furtuni solare și ploaie de meteoriți, un mare cutremur în SUA, armata americană va dispune de soldați roboți foarte inteligenți, capabili să înlocuiască oamenii.

 

Marile tragedii ale omenirii anticipate de către Nostradamus

 

Nostradamus s-a născut pe 14 decembrie 1503 și a decedat în anul 1566. Primele învățături despre matematică, astronomie, astrologie, latină, gracă și ebaică le-a primit de la bunicul său. Mai apoi, a studiat medicina la Montpellier. A fost nevoit să întrerupă studiile în 1526, din cauza unei epidemii de ciumă. 3 ani mai târziu a revenit în domeniul academic, dar a fost exmatriculat după ce a practicat meseria de medic fără a fi licențiat.

În 1531 s-a căsătorit Nostradamus, dar 3 ani mai târziu, soția și cei doi copii au murit din cauza ciumei. În 1547 s-a recăsătorit cu o văduvă bogată, Anne Ponsarde, care i-a dăruit 6 copii. Fără griji cu privire la situația materială, profetul s-a putut concentra mai mult asupra activității de prezicător.

Mare pasionat de științele oculte, cunoscut în comunitate la acea vreme, Nostradamus făcea profețiile sub influența halucinogenelor. El și-a prezis inclusiv propria moarte, din 1566.

„Lângă bancă și pat voi fi găsit mort”, a notat Nostradamus într-unul dintre catrene. Unii în consideră un mare farsor, alții un veritabil profet. Cert este că până în prezent, mai multe predicții ale sale s-au îndeplinit. Printre acestea, marele incendiu din Londra, din 1666, ascensiunea lui Napoleon Bonaparte, a lui Hitler, asasinarea lui John F. Kennedy din 1963, atentatul terorist din 11 septembrie 2001.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top