Now Reading
Nicușor Dan își joacă ultima carte. Scenariu negru anunțat de politologii Andrei Țăranu și Sebastian Fitzek [EXCLUSIV]

Nicușor Dan își joacă ultima carte. Scenariu negru anunțat de politologii Andrei Țăranu și Sebastian Fitzek [EXCLUSIV]

Alegeri locale 2020. Nicușor Dan candidează pentru cea de-a treia oară la Primăria Capitalei. Candidatul susținut de PNL, USR și PLUS pare să aibă șanse mai mari ca niciodată pentru atingerea obiectivului. Totodată, o presiune pe măsură. În cazul în care nici de data aceasta nu va reuși să câștige, cel mai probabil, va dispărea din peisajul politic, sunt de părere specialiștii.

Politologii Andrei Țăranu și Sebastian Fitzek cred că, de fapt, Nicușor Dan își joacă ultima carte la Alegerile Locale 2020. Fie ajunge primar, fie dispare.

„Din punctul meu de vedere, ar fi cam sfârșitul drumului pentru Nicușor Dan. El a aruncat în bătălie cam tot ceea ce a avut. Inițial, a avut niște ONG-uri care l-au ajutat împotriva lui Sorin Oprescu.

A avut un succes extraordinar în 2016, dar în 2020 acționează deja ca un om politic susținut de partide politice. Dacă nici acum nu câștigă, posibilitatea de a se reinventa este destul de mică. În general, cei care pierd foarte des, nu prea mai reușesc să intre în joc”, a declarat Andrei Țăranu pentru MrNews.ro.

Sebastian Fitzek: „Adevăratul oponent al lui Nicușor Dan va fi Traian Băsescu”

În opinia profesorului universitar Sebastian Fitzek, Dan ar putea fi scos din schemă chiar de către candidatul-surpriză Traian Băsescu.

„În condițiile în care Nicușor Dan va pierde alegerile la Primăria Generală, probabil că nu se va mai auzi mult timp de el. Sigur, contează și cum pierzi. Ori ‘la mustață’, ori la mare distanță. Aici depinde foarte mult de ceea ce va face Băsescu, nu Gabriela Firea.

Adevăratul oponent al lui Nicușor Dan va fi Băsescu. Asta este marea cacealma, pentru că majoritatea se așteaptă la o luptă clasică între Dan și Firea”, a precizat Sebastian Fitzek pentru MrNews.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top