Now Reading
Netflix a dat lovitura. Cifrele record bifate în timpul pandemiei

Netflix a dat lovitura. Cifrele record bifate în timpul pandemiei

În timpul pandemiei de coronavirus, unele business-uri de scufundă, iar altele se ridică puternic. Cel de-al doilea scenariu este valabil pentru Netflix, care înregistrează cea mai mare creștere din istoria sa.

Compania americană a făcut publice în această săptămână cifre uriașe, determinate de măsurile de izolare la domiciliu, luate în mare parte a lumii, din cauza pandemiei de COVID-19. Mai precis, în prima parte a anului, Netflix și-a dublat încasările.

În perioada ianuarie-martie 2020, compania cu sediul în California a avut câștiguri de 709 milioane de dolari, față de 344 milioane de dolari, în aceeași perioadă a anului trecut, informează agenția EFE.

Netflix: Aproape 16 milioane de noi abonați la începutul anului 2020

Cea mai mare creștere a numărului de abonați s-a înregistrat în luna martie. Astfel, în primele 3 luni ale lui 2020 s-au înregistrat 15,8 milioane de noi abonați. La începutul lui 2019, Neflix a înregistrat 9,6 milioane de abonați.

Netflix estimează 7,5 milioane de noi abonați plătitori pentru intervalul aprilie-iunie 2020, însă cifra va fi influențată puternic de măsurile de izolare impuse de autorități.  Netflix a înregistrat cele mai mari creșteri în regiunile Asia-Pacific (+63%) și America Latină (+25%). În ciuda acestui fapt, Neflix se va concentra în special pe Europa și Statele Unite ale Americii.

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top