Now Reading
Netflix a dat lovitura. Cifrele record bifate în timpul pandemiei

Netflix a dat lovitura. Cifrele record bifate în timpul pandemiei

În timpul pandemiei de coronavirus, unele business-uri de scufundă, iar altele se ridică puternic. Cel de-al doilea scenariu este valabil pentru Netflix, care înregistrează cea mai mare creștere din istoria sa.

Compania americană a făcut publice în această săptămână cifre uriașe, determinate de măsurile de izolare la domiciliu, luate în mare parte a lumii, din cauza pandemiei de COVID-19. Mai precis, în prima parte a anului, Netflix și-a dublat încasările.

În perioada ianuarie-martie 2020, compania cu sediul în California a avut câștiguri de 709 milioane de dolari, față de 344 milioane de dolari, în aceeași perioadă a anului trecut, informează agenția EFE.

Netflix: Aproape 16 milioane de noi abonați la începutul anului 2020

Cea mai mare creștere a numărului de abonați s-a înregistrat în luna martie. Astfel, în primele 3 luni ale lui 2020 s-au înregistrat 15,8 milioane de noi abonați. La începutul lui 2019, Neflix a înregistrat 9,6 milioane de abonați.

Netflix estimează 7,5 milioane de noi abonați plătitori pentru intervalul aprilie-iunie 2020, însă cifra va fi influențată puternic de măsurile de izolare impuse de autorități.  Netflix a înregistrat cele mai mari creșteri în regiunile Asia-Pacific (+63%) și America Latină (+25%). În ciuda acestui fapt, Neflix se va concentra în special pe Europa și Statele Unite ale Americii.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Netflix aduce multe filme și sezoane noi din seriale. Pe lista premierelor pentru luna mai se numără producții precum „Hollywood”, „Into the Night”, „The Lovebirds”, dar și lungmetraje cunoscute precum „Catch me if you can”, „Forrest Gump” sau „Miami Vice”. […]

trackback

[…] Amazon au crescut cu 45%, iar cele de la Facebook, cu peste 60%. De asemenea, acțiunile Netflix au crescut cu 45%, iar cele de la Apple cu […]

trackback

[…] Last Dance”, serialul despre cariera lui Michael Jordan este în trending pe Netflix. Fanii baschetului au rememorat perioada în care generația anilor ’90 din NBA, plină de […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top