Now Reading
Paige Spiranac, cea mai frumoasă jucătoare de golf din lume, este 100% naturală [GALERIE FOTO + VIDEO]

Paige Spiranac, cea mai frumoasă jucătoare de golf din lume, este 100% naturală [GALERIE FOTO + VIDEO]

Paige Spiranac este una dintre cele mai sexy sportive din lume. Americanca în vârstă de 27 de ani s-a apucat de golf la nivel profesionist în 2015 și ori de câte ori participă în vreo competiție, reușește să atragă toate privirile. 

Este evident de ce mingea de golf nu mai contează în momentul în care Paige își face apariția pe teren. Blonda este extrem de populară și în online, unde are o comunitate de peste 2,5 milioane de urmăritori pe Instagram.

Paige Spiranac [GALERIE FOTO]

Paige Spiranac, frumusețe naturală, fără artificii

Paige are un chip și un trup superb, care este sută la sută natural: „Lucrez tare cu corpul meu, petrec multe ore în sală, am grijă de dietă, sunt mândră de cum arăt. Sânii mei sunt reali. Sânii mei își modifică dimensiunea în funcție de perioada lunii, pot crește până la două cupe. De asemenea, și greutatea corporală contează. Dacă slăbesc, se fac mai mici”, a declarat Paige într-un podcast.

Întrebată dacă nu o încurcă sânii pe terenul de golf, Paige a declarat că „nici vorbă de așa ceva”.

 

View this post on Instagram

 

Happy New Year!🎉🎊 #golf @pxg

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Paige Spiranac, victima unui „revenge porn”

Paige Spiranac a pozat chiar și pentru Sports Illustrated. Shootingul a fost provocator, în stilul celebrei reviste, iar pentru acesta, jucătoarea a slăbit în jur de 7 kilograme.

În prezent, Paige este logodită cu Steven Tinoco, antrenor de fitness. Până să-l cunoască pe acesta, viața amoroasă a sportivei a fost plină de nereușite și chiar traumatizante. O despărțire, chiar s-a soldat cu imagini necenzurate cu jucătoarea de golf, încărcate pe site-uri xxx.

 

View this post on Instagram

 

Game face before shot😤 and face after a solid shot😬 How far do you hit your 8 iron?

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Paige Spiranac, „folosită” doar ca profesoară de golf

Deși pare greu de crezut, la un moment dat, Paige a simțit că este total lipsită de sex-appeal.

„Întotdeauna deschideam o conversație cu ‘Hei, joci golf?’ și mă gândeam că va merge. Din păcate, bărbații mă foloseau pentru lecții de golf gratuite, echipament sau mingi. Îmi spuneau întotdeauna: ‘Paige, hai la o întâlnire la golf!’. Eu acceptam, iar întâlnirea devenea o lecție de o oră, în care eu îl ajutam pe el să joace golf mai bine. Mi s-a întâmplat asta mai tot timpul.

Eram disperată și voiam ca bărbații să mă placă. Mi s-a întâmplat asta cu un băiat foarte drăguț, care flirta cu mine. La șase luni după am aflat că are o altă iubită”, a povestit Paige Spiranac.

Paige Spiranac, la un pas de suicid

În 2016, Paige a intrat într-o depresie puternică și a fost chiar la un pas de suicid.

„Mă gândeam că nu vreau ca cineva să simtă ce simţeam eu în acele momente. Cât de speriată eram. Cât de neajutorată mă simţeam. Am plâns atât de mult încât la un moment dat am ajuns în punctul în care nu-mi mai doream să trăiesc!”, a dezvăluit Paige Renee Spiranac.

Paige Spiranac, shooting în Sports Illustrated [GALERIE FOTO]

Restul fotografiilor pot fi văzute AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top