Now Reading
Naomi Hedman, irezistibilă. Imagini semi-nud cu iubita lui Florin Ristei [GALERIE FOTO]

Naomi Hedman, irezistibilă. Imagini semi-nud cu iubita lui Florin Ristei [GALERIE FOTO]

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au cunoscut la X Factor România. După ce au cântat împreună, cei doi artiști s-au apropiat și mai mult în spatele camerelor. În social media sunt foarte extrovertiți, unde încarcă în mod constant imagini din diverse momente personale iar în cazul cântăreței, fotografii provocatoare.

De curând, Naomi Hedman a încărcat pe pagina sa de Instagram noi imagini sexy. De data aceasta, „Pantera Neagră” s-a îmbrăcat cu o lenjerie intimă transparentă și pereche de dresuri negre.

 

Naomi Hedman [GALERIE FOTO]

 

 

Cine este Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei

 

Naomi Hedman este model, cântăreață, apropiată de Nicki Minaj și fostă participantă la reality show-ul „Ex on the beach” Marea Britanie, un fel de „Insula Iubirii”.

La audițiile X Factor, Naomi a impresionat juriul cu aspectul fizic.

„Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți… Cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o pisică”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

Cântăreața a avut și o prestație vocală bună, dar părerile juriului au fost împărțite.

„Naomi, cred că dacă ai fi ales un alt cântec, unul potrivit pentru vocea ta, interpretarea ta ar fi fost mai bună. Ai carismă, sex-appeal, frumusețe și cred că meriți un loc în această competiție”, a declarat Loredana Groza.

„Naomi, dacă mai și cântai la cum arăți, cred că ne luam zilele. Arăți ca o panteră și ai cântat ca o… pisică!”, a declarat Bănică.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top