Now Reading
Naomi Campbell, cu părțile intime la vedere, în cadrul unui eveniment caritabil [GALERIE FOTO]

Naomi Campbell, cu părțile intime la vedere, în cadrul unui eveniment caritabil [GALERIE FOTO]

Naomi Campbell / Foto: @naomi (Instagram)

Naomi Campbell a avut o apariție extrem de îndrăzneață la British Museum din Londra, în cadrul unui eveniment caritabil. Criticată pentru faptul că vârsta, locația și evenimentul nu s-au pupat deloc cu ținuta, dar și apreciată totodată, topmodelul și-a atins scopul până la urmă. Toate privirile au fost ațintite asupra lui Naomi Campbell.

În vârstă de 49 de ani, modelul de culoare s-a afișat mai mult dezbrăcată la un eveniment caritabil cu strângere de fonduri pentru persoanele defavorizate. Sânii, fundul și picioarele au fost expuse aproape în totalitate printr-o rochie neagră lungă și transparentă.

Evenimentul a inclus și o defilare de modă – unde Naomi a bifat din nou apariții sexy și o licitație. Ambele au făcut parte din cadrul festivalului „Săptămâna Modei”.

Naomi Campbell, într-o formă excelentă

Una peste alta, Naomi Campbell a demonstrat din nou că pentru ea, vârsta este doar o cifră. Deși are vârstă de bunică, fizicul său încă ne mai aduce aminte de celebra apariție din clipul „In the closet”, al lui Michael Jackson.

Mai mult, pe data de 2 decembrie, în cadrul ceremoniei anuale a Fashion Awards, Naomi Campbell va primi premiul de „figură emblematică a modei”. Acest premiu îi va recompensa contribuția în industria modei, cariera internațională de menechin, activitatea filantropică și eforturile sale de promovare a diversității.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top