Now Reading
Motivul pentru care Tupac s-a despărțit de Madonna

Motivul pentru care Tupac s-a despărțit de Madonna

Tupac Shakur și Madonna (62 de ani) au format un cuplu în anul 1994. Relația nu a durat prea mult, iar în urma despărțirii, au apărut diverse speculații. Motivul real a fost dezvăluit abia după 20 de ani.

O scrisoare trimisă de Tupac din închisoare Madonnei a eliminat orice fel de dubii. Rapperul a decis să pună punct relației pentru că nu putea să se afișeze în public cu o femeie albă.

„Poți înțelege asta? Ție, relația cu un bărbat de culoare nu ți-ar afecta cariera. Mai mult, cred că te-ar face mult mai cunoscută și mai interesantă. Dar pentru mine, simt că imaginea mea ar avea de suferit și aș dezamăgi jumătate din oamenii care m-au făcut cine sunt azi”, a notat Tupac în scrisoarea făcută publică în anul 2017.

Cum s-au cunoscut Tupac și Madonna

Madonna și Tupac au început relația după ce actrița Rosie Perez le-a făcut cunoștință. Cântăreața pop ar fi fost cea care ar fi insistat, de fapt.

Rapperul a intrat în închisoare în 1995, după ce a violat-o pe Ayanna Jackson. Cântărețul a abuzat sexual tânăra împreună cu alți 3 prieteni în 1993, după ce a cunoscut-o pe femeie, în vârstă de 19 ani atunci, într-un club. 23 de ani avea Tupac, atunci când a comis fapta. Doar 9 luni a stat în spatele gratiilor.

Cum a murit Tupac

În data de 7 septembrie 1996, Tupac a fost împușcat de 4 ori de un agresor necunoscut, în Las Vegas, într-un atac comis dintr-o mașină. A decedat 6 zile mai târziu, în spital, la vârsta de 25 de ani. The Notorious B.I.G, fost prieten al lui Tupac, a fost considerat răspunzător de asasinat. Din acest motiv, acesta a fost împușcat mortal și el, câteva luni mai târziu.

Un alt suspect a fost Orlando Anderson, un membru al găștii de cartier Crips, care s-a bătut cu Tupac într-un hotel, cu câteva ore înainte ca acesta să fie împușcat. Anderson a murit în urma unui conflict între bandele de cartier, în 1997.

Tupac și-a început cariera artistică în calitate de dansator. În 1990 a debutat în industria muzicală și a ajuns primul artist cu un album pe primul loc în Billboard 200, în timp ce era în închisoare. De-a lungul timpului, Tupac a avut relații cu mai multe persoane publice, printre care Madonna și Jada Pinkett Smith.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top