Now Reading
Momentul în care Mike Tyson și-a prins fosta soție în pat cu Brad Pitt: „Nu știam dacă să-l bat sau să-l ***” [GALERIE FOTO]

Momentul în care Mike Tyson și-a prins fosta soție în pat cu Brad Pitt: „Nu știam dacă să-l bat sau să-l ***” [GALERIE FOTO]

Mike Tyson și Brad Pitt au dat nas în nas, chiar în dormitorul femeii cu care boxerul a fost căsătorit în perioada 1988-1989. 

Mike Tyson a fost la un pas să-l snopească în bătaie pe Brad Pitt, în urmă cu 31 de ani. La acea vreme, Tyson avea 22 de ani, iar Brad Pitt 26 de ani. Fostul mare campion l-a găsit pe actorul de la Hollywood în patul soției, Robin Givens.

Mike Tyson și Robin Givens

Mike Tyson și soția sa erau separați. Pugilistul a aflat despre infidelitatea soției chiar în ziua în care se pregătea să-i predea avocatului său actele de divorț. Înainte însă, a decis să treacă pe la Robin, pentru a vorbi între patru ochi. Boxerul a avut neplăcuta surpriză să constate că la „întâlnire” erau de fapt mai multe persoane decât plănuise.

Brad Pitt și Robin Givens

Mike Tyson: „Brad Pitt m-a implorat să nu-l lovesc”

Boxerul îi găsise pe cei doi în ipostaze intime. Cu greu s-a abținut Mike Tyson să nu-l snopească în bătaie pe Brad Pitt: „L-am văzut pe Brad Pitt. Nu știam dacă să-l bat sau să-l f*t. Brad părea beat sau ceva de genul. M-a implorat să nu-l lovesc și mi-a spus că venise doar pentru a lucra la un scenariu”, a declarat Mike Tyson.

Boxerul l-a caracterizat pe Pitt drept un „tip prietenos”, căruia nu-i poartă ranchiună: „Nu sunt supărat pe Brad Pitt. Dacă i-aș fi purtat ranchiună, acum nu ar mai fi în viață”, a mai comentat Tyson.

Robin Givens, 55 de ani

Episodul a fost comentat și de către fosta soție a lui Mike Tyson.

„Dacă tragem linie, o parte din poveste este adevărată. Nu am citit cartea, dar mi s-a relatat că spune că ne-a prins în pat, iar asta nu s-a întâmplat”, a declarat Robin, în cadrul emisiunii Watch What Happens Live.

La momentul divorțului, Robin Givens l-a acuzat pe Mike Tyson de violență domestică și infidelitate.

Mike Tyson a fost căsătorit de 3 ori: cu Robin Givens în perioada 1988-1989, cu Monica Turne în perioada 1997-2003 și cu Lakiha Spicer din 2009-prezent.

Soțiile lui Mike Tyson

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top