Now Reading
Mohammad Murad, lecție de omenie. Angajații au izbucnit în lacrimi. „Acest lucru trebuie repetat” [VIDEO]

Mohammad Murad, lecție de omenie. Angajații au izbucnit în lacrimi. „Acest lucru trebuie repetat” [VIDEO]

Mohammad Murad

Mohammad Murad, investitor la „Imperiul Leilor” este unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Pentru antreprenorul originar din Liban, veniturile consistente obținute din business-urile sale înseamnă un bun prilej pentru a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși.

Mohammad Murad a demonstrat la show-ul „Imperiul Leilor” și mai ales la „Șef sub acoperire” că filantropia sinceră este posibilă și în România. În cadrul emisiunii „Șef sub acoperire”, Mohammad Murad a schimbat radical viața a trei angajați din cadrul Hotelului Lido din București.

Înainte de a-i răsplăti pe angajații săi, Mohammad Murad i-a supus unui test, pentru a le verifica profesionalismul și corectitudinea. Astfel, l-a trimis pe nepotul său sub acoperire în diverse departamente ale hotelului: bucătărie, room-service și gunoi.

Mohammad Murad, angajamente pe termen lung pentru angajații de încredere

Pentru o tânără angajată la bucătărie, dedicată muncii sale, Mohammad Murad a oferit un curs de preparare de sushi în Italia, plus un set de ustensile speciale. Astfel, femeii i s-a propus o colaborare pe termen lung, pentru momentul în care omul de afaceri va deschide un restaurant dedicat mâncării asiatice.

O altă tânără, Lidia, menajeră, a impresionat prin dedicarea sa. Astfel, a fost răsplătită cu un cec în valoare de 5.000 de euro și o bursă în valoare de 10.000 de euro pentru finalizarea studiilor. Pasionată de domeniul turismului, Mohammad Murad i-a promis o strânsă colaborare din acel moment.

Mohammad Murad: „Copiii sunt totul în viață”

Ștefan, un bărbat orfan, responsabil de debarasare și gunoi l-a impresionat enorm pe Mohammad Murad. Bărbatul este căsătorit și are o fetiță pentru care a promis că va face tot ce-i stă în putință pentru un trai decent. Pentru Ștefan, antreprenorul a pregătit 1.000 de euro cash, pentru achitarea creditului, iar până când fetița va împlini 18 ani, va oferi lunar 500 de euro în vederea plății chiriei. În total, 60.000 de euro.

„Și tu, și ea meritați o viață mai bună. Ori de câte ori ai nevoie de ceva, te rog să mă anunți! Și mai ales când e vorba despre fetiță. Copiii sunt totul în viață, trebuie să le dăruim mai mult decât am avut noi”, i-a transmis Murad angajatului său de încredere.

„Senzația pe care o ai când ajuți e de o mie de ori mai interesantă decât ceea ce a simțit el (n.r. – cel care a fost ajutat). Și acest lucru trebuie repetat”, a completat Mohammad Murad în emisiunea „Șef sub acoperire”, de la PRO TV.

Destine schimbate de Mohammad Murad la „Șef sub acoperire” [VIDEO]

Cine este Mohammad Murad

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari hotelieri din ţară. Potrivit omului de afaceri, veni­turile celor şase unităţi de cazare din lanţul Phoe­nicia pe care le deţine pe litoral se situează între 15 şi 20 mil. euro.

Astfel, Murad este pe prima poziţie în topul celor mai puternici antreprenori din turismul de la Marea Neagră. De asemenea, Murad şi familia sa deţin produ­cătorul de conserve Mandy Foods, Hotelul Lido din București, lanţul de restaurante Springtime și alte afaceri în domeniul imobiliar.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top