Now Reading
Mohamed Salah, gest uriaș în contextul COVID-19

Mohamed Salah, gest uriaș în contextul COVID-19

Mohamed Salah

Mohamed Salah este unul dintre fotbaliștii implicați activ în campaniile umanitare destinate ajutorării victimelor COVID-19. În perioada Paștelui, starul lui Liverpool a donat tone de alimente localității în care s-a născut, Nagrig, informează Egypt Independent.

Mohamed Salah dorește ca locuitorii localității Nagrig să beneficieze de condiții cât mai bine de viață, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus, a declarat tatăl jucătorului de pe Anfield, Salah Ghaly. În acest context, satul natal al jucătorului a fost igienizat, iar localnicilor li s-au împărțit măști. Totodată, Mohamed Salah îi îndeamnă pe localnici să evite să se strângă mai mulți într-un singur loc și să respecte regulile autorităților.

Sadio Mane

Mohamed Salah și Sadio Mane, cei mai generoși fotbaliști de la Liverpool

Mohamed Salah și Sadio Mane, colegi la Liverpool, se numără printre marii fotbaliști ai planetei care au contribuit de-a lungul timpului prin acte de caritate. În contextul COVID-19, Sadio Mane a donat 45.000 de euro pentru a ajuta autoritățile din Senegal. De-a lungul timpului, a construit școli, un stadion, donează constant bani pentru a furniza haine, încălțăminte și mâncare oamenilor săraci din țara natală.

Și Mohamed Salah a făcut mai multe donații importante de-a lungul timpului. În 2018 de exemplu, a contribuit la construcția unui spital și a donat un teren pentru construirea unei stații de epurare.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top