Now Reading
Mister elucidat. Unde s-a refugiat Ion Țiriac, în timpul pandemiei de coronavirus

Mister elucidat. Unde s-a refugiat Ion Țiriac, în timpul pandemiei de coronavirus

Ion Țiriac

Ion Țiriac se ferește de contactul cu prea multe persoane, în timpul pandemiei de coronavirus. Omul de afaceri s-a refugiat pe domeniul de la Balc, din județul Bihor. 

Ion Țiriac (80 de ani) organiza în trecut celebrele partide de vântătoare la Balc. Importanți oameni de afaceri și politicieni de rang înalt veneau anual pe domeniul miliardarului, la vânătoare.

Ion Țiriac face zilnic plimbări pe terenul de vânătoare. Este însoțit de două persoane și un dispozitiv de protecție. Fostul tenismen și oamenii săi de încredere fac testul de coronavirus în fiecare săptămână, susține evz.ro.

Până să ajungă la Balc, Ion Țiriac a petrecut mai bine de o săptămână în Namibia, unde a fost trimis de fiul său, pentru a sta departe de COVID-19, menționează aceeași sursă.

Domeniul Balc, locul „aleșilor” lui Ion Țiriac

Domeniul din Balc are o suprafață de circa 15.000 hectare, din care 12.000 sunt acoperite cu păduri seculare. Nucleul său este reprezentat de un ocol, cu o suprafață de 1.400 hectare, înconjurat cu sârma prin care trece curent electric.

Printre marile nume care au participat anul trecut, timp de 3 zile la vânătoarea de mistreți de la Balc, s-au numărat: Prinţul Dimitrie Sturdza, designerul Stefano Ricci, Wolfgang Porche şi Csanyi Sandor, preşedintele OTP Bank din Ungaria şi Tinu Sebeşanu, fondatorul Trend Hospitality.

Ion Țiriac, încasări de milioane de euro în plină pandemie

Ion Țiriac nu duce lipsă de profit în perioada pandemiei de coronavirus. Printre sumele importante care-i vor intra în cont se numără 10 milioane de euro, de la Allianz Țiriac.

Ion Țiriac deține 45% din acțiunile Allianz Țiriac, care a înregistrat un profit operațional de 134 de milioane de lei pentru anul 2019, cu 3,6% mai mare față de 2018. Astfel, omului de afaceri îi vor intra în cont aproximativ 45 de milioane de lei (n.r. – aproape 10 milioane de euro).

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top