Now Reading
MISS BUM BUM Suzy Cortez s-a dezbrăcat complet pentru Lionel Messi [GALERIE FOTO]

MISS BUM BUM Suzy Cortez s-a dezbrăcat complet pentru Lionel Messi [GALERIE FOTO]

Suzy Cortez (30 de ani) „a intervenit” în conflictul dintre Lionel Messi și Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei. Miss Bum Bum, fană înfocată a argentinianului, a decis să protesteze într-o manieră caracteristică.

Suzy Cortez s-a dezbrăcat complet, iar în zonele intime și-a atașat mesajul „Bartomeu Out”. Premiată pentru că deține cel mai frumos posterior din America de Sud, modelul îi cere demisia președintelui catalan, după ce Lionel Messi a vrut să plece de la echipă, în urma tensiunilor cu Bartomeu.

„Respect decizia lui Messi. Îi transmit președintelui Bartomeu că nu voi mai purta tricoul Barcelonei, chiar dacă iubesc acest club. E o crimă să îl transformi pe Messi într-un sclav. Bartomeu, demisia. În curând voi sosi în Barcelona pentru a protesta împotriva caracterului urât care conduce în acest moment Barcelona”, a mai notat Suzy Cortez pe Instagram.

Deși s-a zvonit că Messi va pleca la Manchester City, fie la Barcelona, în cele din urmă, va rămâne pe Camp Nou, până la finalizarea contractului. Clauza de reziliere în valoare de 700 de milioane de euro îl ține pe loc pe argentinian.

Suzy Cortez [GALERIE FOTO]

Foto: @SuzyCortezOficial (Instagram)

Suzy Cortez, obsedată de Lionel Messi

Suzy Cortez este model, om de televiziune, practică bodybuildingul, a pozat în Playboy și este mare suporter FC Barcelona, în special al lui Lionel Messi. Mai mult, presa internațională notează că modelul l-a hărțuit pe argentinian pe Instagram, iar anul trecut, chiar și-a făcut un tatuaj cu numele căpitanului de pe Camp Nou.

Anul trecut, Suzy a marcat o premieră în istoria Miss Bum Bum. A devenit prima femeie care a cucerit de două ori titlul. Concursul de frumusețe în care accentul se pune în primul rând pe fund, a fost câștigat de către Suzy Cortez pentru prima oară în 2015. În 2019, brazilianca i-a impresionat pe jurați defilând într-un costum de baie minuscul, respectiv o pereche de cizme și niște tocuri înalte. Astfel, pe lângă coroană, fericita câștigătoare a plecat acasă și cu un cec în valoare de 10.000 de euro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top