Now Reading
Miss Bum Bum 2019: S-a ales femeia cu cel mai frumos fund din lume. Câștigătoarea, obsedată de un fotbalist celebru [GALERIE FOTO]

Miss Bum Bum 2019: S-a ales femeia cu cel mai frumos fund din lume. Câștigătoarea, obsedată de un fotbalist celebru [GALERIE FOTO]

Miss Bum Bum 2019 | Rayane Souza, Suzy Cortez, Jessica Lopes

Suzy Cortez este Miss Bum Bum 2019, un concurs cu tradiție în America de Sud. În vârstă de 29 de ani, Suzy a marcat o premieră în istoria competiției: este prima femeie care a cucerit de două ori titlul.

Concursul de frumusețe în care accentul se pune în primul rând pe fund, a fost câștigat de către Suzy Cortez pentru prima oară în 2015. În acest an, brazilianca i-a impresionat pe jurați defilând într-un costum de baie minuscul, respectiv o pereche de cizme și niște tocuri înalte. Astfel, pe lângă coroană, fericita câștigătoare a plecat acasă și cu un cec în valoare de 10.000 de euro.

Suzy Cortez, obsedată de Lionel Messi

Suzy Cortez practică bodybuildingul, a pozat în Playboy și este mare suporter FC Barcelona, în special al lui Lionel Messi. Mai mult, presa internațională notează că modelul l-a hărțuit pe argentinian pe Instagram, iar anul trecut, chiar și-a făcut un tatuaj cu numele căpitanului de pe Camp Nou.

Suzy Cortez [Galerie Foto]

Miss Bum Bum a devenit concurs internațional

La Miss Bum Bum 2019, pe locul secund s-a clasat Rayane Laura Souza – reprezentanta Franței, iar pe locul al treilea, Jessica Lopes din Marea Britanie, născută în Brazilia.

În acest an, competiția în care posteriorul este cel mai important, s-a organizat în Mexic – o premieră în istoria concursului. De la prima ediție, deci din 2011 până în 2018, concursul a fost unul național, organizat în Brazilia – țara în care femeile cu formă de clepsidră reprezintă un adevărat simbol. Acum, Miss Bum Bum a devenit global.

La Miss Bum Bum, orice intervenție chirurgicală a concurentelor este acceptată, mai puțin la fese. De-a lungul timpului, concursul a fost câștigat de Rosana Ferreira, Carine Felizardo, Dai Macedo, Indianara Carvalho, Suzy Cortez (2015, 2019), Erika Canela, Rosie Oliveira, Ellen Santana. Printre numele sonore care au participat la Miss Bum Bum se numără Andressa Urach și Claudia Alende.

Miss Bum Bum 2019 [Galerie Foto]

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] trecut, Suzy a marcat o premieră în istoria Miss Bum Bum. A devenit prima femeie care a cucerit de două ori titlul. Concursul de frumusețe în care accentul se pune în primul rând pe fund, a fost […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top