Now Reading
Misiune dificilă pentru George Pușcaș. Concurență acerbă pentru postul de titular la Fenerbahce

Misiune dificilă pentru George Pușcaș. Concurență acerbă pentru postul de titular la Fenerbahce

George Pușcaș (24 de ani) este foarte aproape să semneze cu Fenerbahce, clubul din Turcia care vrea să-i aducă și pe Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu. Se anunță un pas înainte pentru vârful naționalei, care va avea concurență puternică pentru postul de titular, în cazul în care mutarea se va realiza.

Transferul lui George Pușcaș la Fenerbahce este anunțat în cotidianul turc Fotomac. Reading se confruntă cu probleme financiare, iar atacantul naționalei și-ar fi dat deja acordul pentru transfer. George Pușcaș se află în vizorul lui Fenerbahce de un an de zile.

La Fenerbahce, George Pușcaș va avea misiune dificilă. Vedat Muriqi, Max Kruse și Mevlut Erdinc sunt celelalte vârfuri de careu care se bat pentru un post de titular.

Cine sunt concurenții pe post ai lui George Pușcaș

Vedat Muriqi

Mevlut Muriqi (26 de ani) este golgheterul lui Fenerbahce în actualul sezon, cu 13 goluri în 25 de meciuri în campionatul intern. Muriqi a jucat pentru naționala de tineret a Albaniei, însă, în prezent evoluează pentru naționala Kosovo, unde are 8 goluri în 23 de partide.

Transfermarkt îl evaluează pe Muriqi la 9,5 milioane de euro. Înțelegerea cu Fener îi expiră în vara lui 2023.

Max Kruse

Max Kruse (32 de ani) este al doilea atacant din lotul lui Fener. A înscris 7 goluri în 20 de apariții în actuala ediție a Super Lig. 8,5 milioane de euro este cota lui Kruse, potrivit Transfermarkt. Jucătorul german mai are contract cu Fener până în vara anului 2022.

Kruse are 14 selecții și 4 goluri la naționala Germaniei, iar de-a lungul carierei a mai jucat la Werder Bremen, Freiburg, Monchengladbach și Wolfsburg.

Mevlut Erdinc

Mevlut Edrinc (33 de ani) este unul dintre jucătorii de referință ai turcilor. De-a lungul carierei, a jucat la Sochaux, PSG, St Etienne, Hannover, Metz, Bașakșehir și Antalyaspor. De asemenea, are 6 goluri în 17 selecții pentru naționalele de tineret ale Turciei, respectiv 8 goluri în 35 de partide pentru naționala de seniori.

La Fener, Erdinc a avut evoluții sporadice în campionat, unde a bifat doar 97 de minute în 10 partide. Nu a reușit să înscrie. În schimb, a marcat în cupă 4 goluri în 6 apariții (524 de minute). 550.000 de euro este cota da piață a lui Erdinc, jucător aflat pe final de carieră, care mai are contract cu Fener până în vara anului 2021.

Cifrele lui George Pușcaș

  • 4,8 milioane de euro este cota lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt;
  • 1 milion de euro este salariul anual alui George Pușcaș la Reading;
  • 11 goluri a înscris George Pușcaș în 33 de partide în Anglia;
  • 9 goluri a înscris George Pușcaș în 29 de meciuri în actualul sezon de Championship;
  • 5 goluri și 11 selecții are George Pușcaș la naționala României.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top