Now Reading
Mircea Lucescu a ratat un transfer uriaș la Șahtior

Mircea Lucescu a ratat un transfer uriaș la Șahtior

Mircea Lucescu (74 de ani) a vrut să-l aducă pe Gianluigi Buffon la Șahtior Donețk în 2013. Tehnicianul român chiar a discutat cu reprezentanții lui Juventus Torino, însă legendarul portar italian nu a putut fi convins. 

Detaliile din culisele mutării eșuate au fost dezvăluite de către Mircea Lucescu pentru TuttoJuve.com.

„Pot să confirm că l-am vrut pe Buffon la Șahtior, în 2013. Am venit chiar în Italia pentru a vorbi cu impresarul său. Atunci aveam o problemă cu portarul nostru titular și am considerat că Buffon e jucătorul ideal pentru noi. L-am stimat, însă n-am reușit să perfectăm transferul, deoarece el și-a dorit să rămână la Torino”, a declarat Mircea Lucescu.

Andriy Pyatov este portarul pe care l-ar fi putut înlocui Gianluigi Buffon.

Gianluigi Buffon, 18 ani în tricoul lui Juventus

Gianluigi Buffon s-a transferat la Juventus Torino în anul 2001, de la Parma, în schimbul a 53 de milioane de euro, o sumă colosală la acea vreme. Italianul a mai jucat la PSG în sezonul 2018/2019, însă în vara anului trecut a revenit la marea sa dragoste.

De-a lungul carierei sale, Mircea Lucescu a antrenat Corvinul Timișoara, Dinamo București, naționala României, AC Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter Milano, Galatasaray, besiktas, Șahtior, Zenit și naționala Turciei. 8 titluri de campion al Ucrainei, de două ori campion al Turciei (Beșiktaș și Galata) și Cupa UEFA (2008/2009), cu Șahtior sunt principalele trofee cucerite de antrenorul român.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top