Now Reading
Mircea Diaconu îl umilește elegant pe Klaus Iohannis: „Nu este contracandidatul meu”

Mircea Diaconu îl umilește elegant pe Klaus Iohannis: „Nu este contracandidatul meu”

Mircea Diaconu este cotat cu mari șanse să intre în turul al doilea. A adoptat aceeași strategie de campanie la fel ca la europarlamentare, poziționându-se drept un candidat independent, dar care nu a refuzat susținerea altor formațiuni politice.

Mircea Diaconu a luat țara la pas în campanie, a discutat față în față cu oamenii și spre deosebire de Klaus Iohannis, pare că nu a ratat nicio dezbatere, indiferent dacă vorbim despre radio, TV sau ziare.

Pe ultima sută de metri până la alegeri, Mircea Diaconu l-a înțepat elegant pe președintele în funcție.

„Domnul președinte în exercițiu nu este contracandidatul meu, pentru că are același discurs de tip politicianist, ca și ceilalți doi șefi de partide. Pare ca și cum ar vorbi în altă cameră decât aceea în care mă regăsesc eu. Mă tem că sunt singur, pe culoarul constituțional al neutralității, al nepartizanatului și al unirii societății!”, a declarat Mircea Diaconu pentru Fanatik.

Klaus Iohannis, comparat cu Traian Băsescu

Mai mult, Mircea Diaconu îl compară pe Iohannis cu predecesorul său de la Cotroceni.

În varianta în care domnul Iohannis va rămâne președinte, se va repeta la indigo ce a fost până acum, încă 5 ani. Am spus-o și repet. Continui să cred că domnul Klaus Iohannis execută al treilea mandat al lui Băsescu, pentru că nu s-a schimbat și nu se schimbă nimic, în metodică, în tehnică, în acei susținători gri, invizibili”, a punctat Diaconu.

  • În vârstă de 69 de ani, Mircea Diaconu este actor de profesie. Fost director la Teatrul Nottara din București, Diaconu a bifat roluri în filme celebre precum: Asfalt Tango – 1993, Filantropica – 2002, Tache – 2008, Buletin de București – 1983 și Căsătorie cu repetiție – 1985.
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top