Now Reading
Mircea Badea, fără menajamente. Mesaj dur pentru medicii care și-au dat demisia

Mircea Badea, fără menajamente. Mesaj dur pentru medicii care și-au dat demisia

Mircea Badea A3

În ultimele săptămâni, medicii și asistentele din spitale își dau demisia pe bandă rulantă, în contextul pandemiei de coronavirus. Pe marginea acestui subiect a reacționat și Mircea Badea, în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Mircea Badea i-a criticat în termeni duri pe medicii români care au decis să-și dea demisia în plină pandemie de coronavirus.

În opinia lui Mircea Badea, personalul medical care în situații extreme clachează, nu are ce căuta în sistem.

„Am văzut că și-au dat niște doctori demisia. Și niște asistente. Pentru că le e frică. Da! Mai bine, zic. Mai bine. Nici nu mă apuc să-i cert. Nici nu mă apuc să-i dojenesc. Nici nu mă apuc să-i fac în fel și chip. Băi, nene, le e frică! Nu mai vor să fie, doctori și asistente. Mai bine.

Ajung eu… Mă ia carcalacul și ajung în spital cu carcalacul să-mi pună d-alea pe față să respir că nu mai pot singur. Să zicem… Adică, nasol! Foarte rău! Și să vină un doctor să mă trateze, un doctor c***t la c*r de frică?!

Mircea Badea: „Unul care cedează, încurca locul”

Bă, mai bine să vină unu de face piș de frică și-o asistență care-i tremură alea de frică. Lasă bă așa, ne vedem în viața viitoare. Sau, hei poate scapi și fără. Decât să vină unu cu frică, mai bine stă dracu acasă!

Unuia căruia îi este atât de frică poate să facă o treabă bună. Unul care cedează de frică oricum nu era personal medical, doar încurca locul. Adică șansele să încurce locul de frică sunt foarte acasă. Du-te liniștit! Te pupă tata!”, a declarat Mircea Badea în emisiunea de la Antena 3.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top