Now Reading
Mircea Badea, cu cărțile pe față: „Mă p*ș pe vaccinurile lor! Prefer să fac COVID”

Mircea Badea, cu cărțile pe față: „Mă p*ș pe vaccinurile lor! Prefer să fac COVID”

Mircea Badea se numără printre persoanele publice care nu se îngrămădesc la vaccinare. Realizatorul „În gura presei”, de la Antena 3, a oferit reacția categorică după ce anchete jurnalistice au prezentat faptul că rudele cadrelor MAI, MAPN și SRI „au sărit rândul” pentru administrarea serului, deși persoanele de peste 65 de ani au prioritate.

În acest context, Badea a declarat că preferă să stea deoparte.

„Pe de o parte, e o campanie isterică pentru vaccinare, pe de alta, e o hărmălaie că s-au vaccinat unii peste rând. Uite cum facem: Declar public că mă piș pe vaccinurile lor și mă voi vaccina când nu voi avea încotro.

Decât să stau să fac față istericalelor că m-am băgat în față și am zădărnicit un rahat, prefer să fac COVIC. Nicio problemă”, scrie Mircea Badea în social media.

 

Dr. Adina Alberts: Cele 13 întrebări fără răspuns din partea medicilor, despre vaccinarea anti-COVID-19

 

Dr. Adina Alberts se numără printre cadrele medicale care a prezentat mai multe informații despre vaccinarea anti-COVID-19, ce nu au primit până în prezent răspunsuri ferme din partea demnitarilor. Potrivit medicului, decizia de administrare a serului trebuie făcută în baza unei informări amănunțite.

De asemenea, Adina Alberts consideră că autoritățile au mințit prin omisiune, pe tema COVID-19 și a vaccinării.

„Suntem sute de medici care ne întrebăm DE CE?

1 – De ce în toate spoturile de promovare ale campaniei de vaccinare ni se spune că este vorba despre un vaccin sigur și eficient, deși în prospect se afirmă că pentru a confirma eficacitatea și siguranța vaccinului Comirnaty, DAPP trebuie să depună raportul final al studiului clinic în decembrie 2023?

2 – De ce nu se aduce la cunoștința cetățenilor faptul că vaccinul este în faza de studiu clinic, studiu care se va încheia în 2023?

3- De ce nu se cere consimțământul informat al cetățeanului pentru participarea la acest studiu clinic aflat în desfășurare?

4- De ce vaccinul este calificat ca „sigur și eficient” din moment ce pe prospect există triunghiul negru, specific produselor insuficient testate?

5- De ce este numit „sigur si eficient” în condițiile în care în vaccin sunt prezenți doi excipienți care nu au mai fost folosiți niciodată și pentru care nu există date de siguranță, motiv pentru care DAPP trebuie sa furnizeze date suplimentare în lunile ian, aprilie și iulie 2021?

6 – De ce vaccinul este recomandat ca sigur inclusiv bolnavilor cronici care au o medicație permanentă în condițiile în care nu se știe nimic despre posibilele interacțiuni cu acele medicamente? Prospectul oricărui medicament conține o listă de interacțiuni medicamentoase. În prospectul vaccinului Comirnaty se menționează clar faptul că nu s-au studiat interacțiunile cu alte medicamente.

7 – De ce vaccinul este recomandat ca sigur și categoriilor de persoane cu patologii cronice, dacă la teste au fost admiși numai voluntari sănătoși. Deci nimeni nu știe, de fapt, cum va reacționa un bolnav dializat, un bolnav cu afecțiuni cardiovasculare, un diabetic, etc.

8 – De ce ni se spune că vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie când în prospect scrie clar că „nu se cunoaște impactul vaccinarii asupra răspândirii virusului SARS- COV 2 în comunitate”. Iar ideea că vaccinarea ar trebui repetată la fiecare 6 luni capătă și mai mult contur în spațiul public.

9 – De ce se insistă cu vaccinarea în colectivități când EMA (European Medicines Agency) spune clar că nu se știe dacă vaccinarea va întrerupe circulația virusului în colectivitate, deci nu se știe dacă persoanele vaccinate vor purta și vor transmite virusul în colectivitate ?

10 – De ce nu se explică populației faptul că vaccinul a primit doar o autorizare condiționată de punere pe piață, care este provizorie, ceea ce înseamnă că lipsesc date de siguranță care vor fi disponibile abia la sfârșitul anului 2023, când se va încheia studiul clinic?

11 – De ce se recomandă și vaccinarea persoanelor care au trecut prin boala covid din moment ce nu se cunoaște interferența anticorpilor dobândiți natural, prin boală, cu vaccinarea? Ba chiar deja avem dovezi că prezența anticorpilor naturali în sânge predispune pacientul care s-a vaccinat la dezvoltarea Sindromului Inflamator Multisistemic cu risc letal.

12 – De ce nu s-au făcut studii de prevalență până acum în România pentru a se stabili procentul celor care au dobândit imunitate naturală trecând prin boală?

13 – De ce nu este informată populația că nu s-au făcut studii de genotoxicitate (capacitatea de a genera mutații genetice) și nici de carcinogenitate (capacitatea de a induce cancer), deși lipsa acestor studii este menționată la pag. 9 a prospectului și în ciuda faptului că acest vaccin introduce în corpul uman un fragment modificat de ARN străin, lucru susceptibil a avea consecințele menționate?”, a notat dr. Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top