Now Reading
Mircea Badea, convins de faptul că Bill Gates va dori să implanteze cipuri: „Ți-l va vinde”

Mircea Badea, convins de faptul că Bill Gates va dori să implanteze cipuri: „Ți-l va vinde”

Ipoteza cipului implantat în creierul uman s-a reaprins, în contextul pandemiei de coronavirus. Teoria conspirației planează pe întreg mapamondul, prilej cu care Mircea Badea și-a exprimat punctul de vedere, pe marginea controversatului subiect. 

Bill Gates (64 de ani), fondator Microsoft și al doilea cel mai bogat om din lume, după ce și-a donat o bună parte din avere, este unul dintre „actorii negativi” ai crizei COVID-19, în opinia unui număr semnificativ de cetățeni, de pe întreg globul.

Bill Gates este acuzat că vrea să profite de pandemie, pentru a implanta cip oamenilor. Acuzațiile sunt par a fi scoase dintr-un show de stand-up comedy foarte prost. Un alt scenariu, mai credibil, este prezentat de către Mircea Badea.

Mircea Badea: „Se vor face rate ca să se cumpere cip”

În opinia realizatorului „În gura presei”, Bill Gates va reuși să implanteze cipuri, însă nu cu forța. Abordarea va fi cu totul diferită față de cea clamată de amatorii teoriei conspirației.

„Bill Gates nu va ascunde cipul într-un vaccin, ăsta e de un cretinism absolut. N-are nevoie, el ți-l va vinde. Va fi prezentat atât de dezirabil, cum e prezentat orice produs care are ‘smart’ în față, încât se vor face rate ca să cumpere cip. Va fi cip cu de toate”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top