Now Reading
Mircea Badea a dansat în emisiune: „Bă, pot să dau din buric? Da, e manea!”

Mircea Badea a dansat în emisiune: „Bă, pot să dau din buric? Da, e manea!”

Mircea Badea

În Timișoara, manelele și grătarele au fost interzise. Decizia îi aparține primarului Nicolae Robu, comentată de către Mircea Badea în stilul caracteristic. 

Miercuri seară, Mircea Badea a abordat inițiativa lui Nicolae Robu într-o manieră atipică. Realizatorul „În gura presei” a dansat în emisiune pe muzica celor de la Metallica ca pe manele. Astfel, Badea a încercat să „determine” criteriile pe care ar urma să le stabilească polițiștii pentru încadrarea manelelor.

„Cum identifică organul maneaua, că tu poate umbli cu un casetofon cum era pe vremuri, cu ‘Fight the power’, dar ți se spune că asculți manele. Tu spui ‘nu, că nu-s manele, e rap’. ‘Care rap, băi?!’ Am văzut și noi cu ‘rapenon-rapenon, la ăla, la Giugiu de la Mumu, cum dracu îl cheamă pe ăla?! Pârțâ-pap, care rapăie pârțâ-rap, manele!’ Și-ți dai seama că ăla cu ‘Fight the power’ se duce la onorata instanță și spune că nu asculta manele. Îți dai seama că și onorata instață spune ‘stați un pic!’ și pac, îl cheamă pe un compozitor, nu? Un expert. ‘E manea?’” (…) De Metallica de la SUA ați auzit? Eu zic așa: dacă se poate da din buric și se poate face fără număr, e manea, trebuie să ai un criteriu obiectiv. După ce a dispus Robu, vine și te ia roaba și te duce la pușcărie bănuiesc (…) Ia să verificăm… Fără număr merge. Ia uite bă, e manea, pot să dau din buric? Da, e manea!”.

Mircea Badea: „Care e unitatea de măsură? Bășina!”

Mircea Badea a comentat și pe marginea interzicerii grătarelor în spațiul public. La fel ca în cazul manelelor, poliția ar trebui să aibă un element de referință.

„Nu mai zic de degajatoare de mirosuri de intensități deranjante. Cum măsori asta? Mirosul în ce se măsoară? Care e unitatea de măsură? Bășina! Câteva bășini are acest miros zic… Dar măcar, ăla de măsoară decibeli, există. Ăsta care măsoară mirosuri, există? Sau pur și simplu zici că dacă se înverzește organul… Pe asta nu am înțeles-o și nici nu am înțeles cum se identifică corect din punct de vedere muzical maneaua”, a comentat Mircea Badea în emisiunea sa.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top