Now Reading
Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. Cum arată cotele de la casele de pariuri

Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. Cum arată cotele de la casele de pariuri

Mike Tyson și Roy Jones Jr se vor lupta pe data de 28 noiembrie. Bookmakerii au făcut deja cotele. Astfel, casele de pariuri îl dau drept favorit pe „Iron” Mike.

The Sun prezintă cotele realizate de bookmakerii irlandezi de la Paddy Power, care arată astfel:

1.50 – victorie Mike Tyson

2.75 – victorie Roy Jones

11.00 – egal

La o cunoscută casă de pariuri din România, cotele sunt asemănătoare.

1.50 – victorie Mike Tyson

2.50 – victorie Roy Jones Jr

 

Mike Tyson, plin de entuziasm

 

Cei doi boxeri promit un mare show la finalul lui noiembrie.

„Ne vom arunca pumni unul altuia. Asta va fi definiția mea despre distracție. Arcade rupte, maxilar spart, coaste rupte. Asta e distractiv pentru mine”, a declarat Mike Tyson.

Cel mai tânăr campion la categoria grea din istorie a postat în mod constat videoclipuri de la antrenamente în social media.

Mike Tyson nu s-a mai bătut de 15 ani

 

Mike Tyson a luptat ultima oară în anul 2005. A pierdut în fața necunoscutului Kevin McBride, prin KO. „Iron Mike” deține recordul pentru cel mai tânăr campion mondial din istoria categoriei grea. El a cucerit titlul mondial la vârsta de 20 de ani, în anul 1986.

Mike Tyson are în palmares 50 de victorii, dintre care 44 prin KO și 6 înfrângeri. Evander Holyfield și Shannon Briggs sunt ceilalți doi boxeri cu care s-ar putea lupta „Iron Mike”, după duelul cu Jones.

Roy Jones Jr a bifat ultimul meci în 2018, la vârsta de 48 de ani, la categoria cruiserweight, când l-a învins pe Scott Signon, prin decizie unanimă. Chiar dacă s-a retras, Jones a continuat să se antreneze.

În vârstă de 51 de ani și 1.80 metri înălțime, cel poreclit „Captain Hook” sau „RJ” are 66 de victorii la profesioniști, dintre care 47 prin KO și 9 înfrângeri. De-a lungul timpului a învins sportivi precum: James Tooney, Antonio Tarver și Felix Trinidad.

 

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top