Now Reading
Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. Când și unde poate fi urmărit LIVE meciul

Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. Când și unde poate fi urmărit LIVE meciul

Veteranii Mike Tyson și Roy Jones Jr revin în forță. Este prima oară când dau nas în nas în ring, o confruntare între doi showmani. Meciul poate fi urmărit la TV și în România. Confruntarea va fi transmisă de postul de televiziune Pro TV.

Meciul dintre „Iron Mike” și „Captain Hook” va fi transmisă duminică, 29 noiembrie, de la ora 4 dimineața, pe Pro TV. Boxerul român Mihai Leu va comenta confruntarea. În opinia sa, Roy Jones este favorit.

„Mike Tyson este un boxer foarte puternic, are lovituri extraordinar de dure. Roy Jones este un boxer foarte tehnic, unul dintre cele mai mari talente din istoria boxului. 

Parcă îl văd pe Roy Jones puțin în față. Sunt două stiluri de box diferite și de asta va fi un meci senzațional”, a declarat Leu.

Casele de pariuri îl dau favorit pe Mike Tyson.

 

Mike Tyson vs Roy Jones Jr. / Foto: The Sun

 

Mike Tyson nu s-a mai bătut de 15 ani

 

Mike Tyson a urcat ultima dată în ring în anul 2005. A pierdut în fața necunoscutului Kevin McBride, prin KO. „Iron Mike” deține recordul pentru cel mai tânăr campion mondial din istoria categoriei grea. El a cucerit titlul mondial la vârsta de 20 de ani, în anul 1986.

Mike Tyson are în palmares 50 de victorii, dintre care 44 prin KO și 6 înfrângeri. Evander Holyfield și Shannon Briggs sunt ceilalți doi boxeri cu care s-ar putea lupta „Iron Mike”, după duelul cu Jones.

 

Cum se pregătește Mike Tyson pentru confruntarea cu „Captain Hook” (VIDEO)

 

 

Cine este Roy Jones Jr.

 

Roy Jones este un adevărat fenomen. Mulți îl consideră cel mai spectaculos boxer din istorie. De-a lungul carierei sale, a reușit niște performanțe extraordinare. În timp ce unii boxeri luptă la o singură categorie în toată cariera sau maxim două, Roy Jones Jr. s-a bătut la nu mai puțin de 6 categorii: de la semi-mijlocie la grea.

La 4 categorii a fost și campion. Jurnaliștii americani l-au numit pe Jones chiar „boxerul deceniului” pentru anii ’90. Era tehnic, rapid, cu un stil atipic de luptă. Era cunoscut pentru tehnica și viteza sa incredibilă, un showman. Drept dovadă, a urmat o carieră și în muzică și film.

În vârstă de 51 de ani și 1.80 metri înălțime, cel poreclit „Captain Hook” sau „RJ” are 66 de victorii la profesioniști, dintre care 47 prin KO și 9 înfrângeri. De-a lungul timpului, i-a învins pe: James Tooney, Antonio Tarver și Felix Trinidad.

 

Cum se pregătește Roy Jones pentru meciul cu Mike Tyson (VIDEO)

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top