Now Reading
Mike Tyson își pregătește revenirea în ringul de box. Cum se antrenează la 53 de ani [VIDEO]

Mike Tyson își pregătește revenirea în ringul de box. Cum se antrenează la 53 de ani [VIDEO]

Mike Tyson se ține tare la 53 de ani. Fostul campion încă se mai antrenează, iar un video încărcat de acesta în prima zi din luna mai, ne-a amintit de loviturile sale nimicitoare din perioada de glorie. 

Mike Tyson este în continuare rapid și puternic. Skill-urile sale i-au impresionat pe fanii de pe Twitter:

„Mike, la aproape 54 de ani, încă este periculos. Viteza și forța sa este ca a unui luptător care se pregătește pentru o luptă. Asta îmi amintește cât de devastator era Mike la vârsta de 20 de ani. Și gândiți-vă că asta a fost acum 34 de ani… #Legendă” – Patrick.

„Fake news. Acesta un video prelucrat cu Mike Tyson, de la 18 ani. Serios acum, arată fabulos” – Greg.

„Asta e ilegal. Un om de peste 50 de ani să aibă atât de multă viteză și explozie” – Heatspeare.

Mike Tyson, antrenament la 53 de ani [VIDEO]

 

Mike Tyson își pregătește revenirea în ring

De curând, Mike Tyson a declarat că este gata să revină în ring. Fostul mare campion o va face în scop caritabil.

„Vreau să merg la sală, să-mi revin în formă, ca să fiu capabil să boxez 3-4 runde în meciuri demonstrative, în scop caritabil, pentru a ajuta oamenii fără adăpost și pe cei drogați, ca mine”, a declarat Mike Tyson, potrvit Metro.

Cum arată antrenamentul lui Mike Tyson

Rutina lui Mike Tyson cuprinde atât antrenamente specifice de box, precum lovituri la sac și sparring, precum și cardio, respecitv exerciții cu greutăți. „Iron Mike” își începe ziua cu două ore de cardio (bicicletă și bandă), urmate de un antrenament pentru stimularea masei musculare, cu greutăți ușoare. Aproximativ 250-300 de repetări execută Tyson în sala cu greutăți.

După cardio și trasul de fiare, Tyson își ia mănușile de box și trece la antrenamentele specifice pentru revenirea în ring.

Fostul antrenor al lui Tyson: Mike ar putea demola boxerii din ziua de azi

Mike Tyson i-ar demola pe luptătorii de la categoria grea chiar și în ziua de azi, la vârsta de 53 de ani. Aceasta este convingerea lui Jeff Fenech, fostul antrenor al boxerului american.

„Boxul nu mai este la fel, în zilele noastre. Garantez că antrenat timp de 6 săptămâni, Mike Tyson i-ar dat knock-out lui Wilder în mai puțin de un minut”, a declarat fostul antrenor al lui Tyson.

50 de victorii (44 prin KO) și 5 înfrângeri (o descalificare, în meciul cu Holyfield) este palmaresul lui Mike Tyson la profesioniști. Ultimul meci l-a disputat cu Kevin McBride, un nume care nu spune prea multe în istoria boxului, însă care, l-a învins pe Tyson în anul 2005. Așadar, de 15 ani nu a mai urcat în ring fostul mare campion.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top