Now Reading
Mike Tyson, fără secrete. Suma uriașă pe care o plătește pentru consumul de marijuana

Mike Tyson, fără secrete. Suma uriașă pe care o plătește pentru consumul de marijuana

Mike Tyson este om de afaceri, implicat în comerțul de marijuana, dar și un mare consumator al plantei. Fostul boxer a recunoscut în repetate rânduri că este un consumator înrăit de marijuana, iar într-un podcast realizat în urmă cu câteva zile, a abordat pe larg subiectul.

În cadrul podcastului „Hotboxin”, pe care Mike Tyson îl realizează cu Eben Britton, fost jucător de NFL, a oferit detalii din culisele afacerii cu cannabis, pe care o conduce în Valea Morții din California. În dialog cu cealaltă gazdă a emisiunii, fostul campion la categoria grea a declarat că în ferma sa, se consumă marijuana în valoare de aproximativ 40.000 de dolari. Iată dialogul:

M. T. – Cât fumăm pe lună? De vreo 40.000 de dolari?

E. B. – Oh, nu știu. Fumăm cam cam 10 tone de iarbă pe lună la fermă.

Da, 10 tone sună ireal. Cum reușesc muncitorii să-și facă treaba, doar ei știu…

În vârstă de 53 de ani, fostul pugilist și-a deschis afacerea pe o suprafață de 16 hectare, imediat după ce consumul de marijuana a fost legalizat în statul american. Asociatul său este Eben Britton, cu care este coleg și la „Hotboxin”.

Marijuana, ingredientul magic pentru Mike Tyson

Mike Tyson a recunoscut în repetate rânduri că a consumat toată viața marijuana. O dată, chiar înainte de meciul cu Andrew Golota, pe care l-a câștigat în anul 2000, prin KO tehnic, în repriza a treia. Victoria i-a fost retrasă, după ce a fost depistat pozitiv la testul atitoping.

„Îmi place cine sunt atunci când fumez. Înțelegi ce zic? Fără iarbă nu-mi place mie cine sunt, uneori. Mă face să mă simt mult mai bine, mă calmează”, a declarat în trecut americanul.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] este cel mai popular sport de contact din lume și totodată, unul dintre cele mai vechi. Mike Tyson, Muhammad Ali, Floyd Mayweather și Joe Louis sunt doar câteva nume care se leagă de acest sport. […]

trackback

[…] show-uri de divertisment și-n mai multe filme. În prezent, este realizatorul unui podcast, are propria afacere de cannabis și-și pregătește revenirea în ring, în scop […]

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top