Now Reading
Mike Tyson, fără secrete. Suma uriașă pe care o plătește pentru consumul de marijuana

Mike Tyson, fără secrete. Suma uriașă pe care o plătește pentru consumul de marijuana

Mike Tyson este om de afaceri, implicat în comerțul de marijuana, dar și un mare consumator al plantei. Fostul boxer a recunoscut în repetate rânduri că este un consumator înrăit de marijuana, iar într-un podcast realizat în urmă cu câteva zile, a abordat pe larg subiectul.

În cadrul podcastului „Hotboxin”, pe care Mike Tyson îl realizează cu Eben Britton, fost jucător de NFL, a oferit detalii din culisele afacerii cu cannabis, pe care o conduce în Valea Morții din California. În dialog cu cealaltă gazdă a emisiunii, fostul campion la categoria grea a declarat că în ferma sa, se consumă marijuana în valoare de aproximativ 40.000 de dolari. Iată dialogul:

M. T. – Cât fumăm pe lună? De vreo 40.000 de dolari?

E. B. – Oh, nu știu. Fumăm cam cam 10 tone de iarbă pe lună la fermă.

Da, 10 tone sună ireal. Cum reușesc muncitorii să-și facă treaba, doar ei știu…

În vârstă de 53 de ani, fostul pugilist și-a deschis afacerea pe o suprafață de 16 hectare, imediat după ce consumul de marijuana a fost legalizat în statul american. Asociatul său este Eben Britton, cu care este coleg și la „Hotboxin”.

Marijuana, ingredientul magic pentru Mike Tyson

Mike Tyson a recunoscut în repetate rânduri că a consumat toată viața marijuana. O dată, chiar înainte de meciul cu Andrew Golota, pe care l-a câștigat în anul 2000, prin KO tehnic, în repriza a treia. Victoria i-a fost retrasă, după ce a fost depistat pozitiv la testul atitoping.

„Îmi place cine sunt atunci când fumez. Înțelegi ce zic? Fără iarbă nu-mi place mie cine sunt, uneori. Mă face să mă simt mult mai bine, mă calmează”, a declarat în trecut americanul.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top