Now Reading
Mike Tyson, dezvăluiri despre viața din închisoare: „Făceam atât de mult sex încât eram prea obosit să merg la sală”

Mike Tyson, dezvăluiri despre viața din închisoare: „Făceam atât de mult sex încât eram prea obosit să merg la sală”

Mike Tyson a avut un trai de rege cât timp a stat după gratii, în anii ’90, când a fost închis pentru viol. Acesta a dezvăluit că-și ieșise din formă pentru că făcea prea mult sex.

„Făceam atât de mult sex încât eram prea obosit să merg în sală şi să mă antrenez. Stăteam în celulă toată ziua. Acum nu mai poţi să ai relaţii intime cu femeile, aşa cum se întâmpla când eram tânăr.

Ele fac asta pentru bani, iar eu nu ştiam. Atunci erau amuzante, dar acum, când eşti mai în vârstă, nu mai sunt distractive. Să întreţii relaţii sexuale toată ziua nu mai e amuzant, vrei bani, ştii ce spun?!”, a declarat Mike Tyson, potrivit The Sun.

 

 

Mike Tyson: „Făceam sex cu mamele, surorile, verişoarele lor… Orgii”

 

În tinerețe, boxerul a făcut tot ce i-a trecut prin cap. Și-a cheltuit banii pe distracții și femei.

„Dădeam bani oamenilor pentru a întreţine relaţii intime, petreceam cu toată lumea şi făceam sex cu mamele, surorile, verişoarele lor… Orgii. Am fost nebun. Eram atât de bolnav şi nu ştiam că sunt aşa. Am cumpărat multe maşini femeilor”, a mai dezvăluit pugilistul.

Mike Tyson și-a încheiat cariera în anul 2005. Legendarul sportiv se află la cel de-al 3-lea mariaj. În prezent, este căsătorit cu Lakiha Spicer.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top