Now Reading
Mike Tyson, cele mai tari 25 de citate. Fostul mare boxer, un veritabil exemplu de determinare

Mike Tyson, cele mai tari 25 de citate. Fostul mare boxer, un veritabil exemplu de determinare

Mike Tyson este unul dintre cei mai buni sportivi din toate timpurile. A reușit să-și depășească condiția prin talentul și determinarea sa, motiv pentru care am realizat o listă cu cele mai tari citate ale fostului campion de la categoria grea. 

Cariera lui Mike Tyson a fost cu multe suișuri și coborâșuri: serii de victorii ce păreau să-l facă invincibil, înfrângeri neașteptate, închisoare, scandaluri în presa mondenă. După retragerea din activitatea sportivă, Tyson a avut diferite apariții în show-uri de divertisment și-n mai multe filme. În prezent, este realizatorul unui podcast, are propria afacere de cannabis și-și pregătește revenirea în ring, în scop caritabil.

Mike Tyson, 25 de citate celebre

1. „Pentru a avea un succes răsunător, trebuie să fii pregătit să ai un eșec răsunător. Dacă nu le poți face pe amândouă, ai o problemă” – Mike Tyson.

2. „Sunt un visător. Trebuie să visez că pot ajunge până la stele, iar dacă ratez una, culeg o mână de nori” – Mike Tyson.

3. „Atât timp cât perseverăm și îndurăm, putem obține tot ceea ce vrem” – Mike Tyson.

4. „Sunt musulman, dar cred că Isus ar bea cu mine. Ar fi cool, am sta de vorbă” – Mike Tyson.

5. „Când mă bat cu cineva, vreau să-i distrug voința. Vreau să-l fac să-i dispară bărbăția. Vreau să-i rup în două inima și să i-o arăt” – Mike Tyson.

6. „Trebuie să înveți să fii independent. Trebuie să fii independent. Asta îți întărește caracterul” – Mike Tyson.

7. „Nu mă pot schimba. Sunt Mike Tyson. Sunt un copil obișnuit, dintr-un ghetou, care se străduiește să facă ceva pozitiv pentru sine. Se întâmplă să lupt bine” – Mike Tyson.

8. „Nu încerc să intimidez pe cineva înainte de luptă. E un lucru lipsit de sens. Întimidez oamenii lovindu-i” – Mike Tyson.

9. „Mulți luptători sunt cei mai umili oameni din lume, pentru că și-au luat șuturi în fund” – Mike Tyson.

10. „Toată lumea spune că ar vrea să fie în pantofii mei. Dacă ar fi în locul meu, ar plânge ca niște copii” – Mike Tyson.

11. „Orice faci, în special când te străduiești să fii cel mai bun din lume la ceva, mereu vor fi dezamăgiri, dar nu te poți lega emoțional de ele, pentru că-ți vor distruge spiritul” – Mike Tyson.

12. „Frica este cel mai mare obstacol în calea învățării. Dar frica este cel mai bun prieten al tău. Frica este ca focul. Dacă înveți să o controlezi, las-o să funcționeze pentru tine. Dacă nu înveți să o controlezi, te va distruge pe tine și tot din jurul tău” – Mike Tyson.

13. „Orice om cu o fărmâmă de logică ar și că dacă mi-aș fi lovit soția, i-aș fi smuls capul. Toate astea sunt minciuni” – Mike Tyson.

14. „Nu vorbesc prea mult. Știu ce am de făcut. Îi bag în saci de cărat când am dreptate” – Mike Tyson.

15. „Am locuit în locuri în care acești băieți nici măcar nu și-ar putea face nevoile” – Mike Tyson.

16. „Sunt în pericol pentru că sunt normal și puțin arogant. O mulțime de oameni nu se plac pe sine, iar în cazul meu, se întâmplă să mă iubesc foarte mult” – Mike Tyson.

17. „Nu mai reacționez la evenimente tragice prea mult. Am pățit atât de multe lucruri rele când eram copil și mulți oameni cred că nu-mi pasă de nimic. Este foarte greu pentru mine să mă emoționez. Nu mai pot plânge” – Mike Tyson.

18. „Unii oameni încearcă să te scape de sclavie pentru ca tu să fii scavul lor” – Mike Tyson.

19. „Abilitatea de a aplica disciplina, abilitatea de a face ceea ce trebuie făcut, indiferent de cum se simte înăuntru, aceasta este definiția unui profesionist adevărat, în opinia mea” – Mike Tyson.

20. „Când intri în ring, ăsta e concediul. Dar când intri în sala de sport și trebuie să faci niște lucruri de mai multe ori până când ți-e rău și spui că nu mai vreau să fac asta, împing asta din mintea mea” – Mike Tyson.

21. „Un om care e prietenos cu toată lumea era un dușman pentru sine” – Mike Tyson.

22. „Iubesc să lovesc oameni. Chiar iubesc să fac asta” – Mike Tyson.

23. „Nu mi-e frică de moarte. Din punctul meu de vedere, viața e mai complicată decât moartea. Fără curaj, nu poți face față vieții” – Mike Tyson.

24. „Am știut că există posibilitatea să mor în ring, am știut-o mereu. Dar nu mi-a fost frică, pentru că m-am gândit că, dacă cineva trebuia să omoare, eu voi fi acela. Acea încredere în mine însumi era un mecanism de supraviețuire. Dar acum, din experiența mea, din credința mea, cu cât știu mai mult despre existență, cu atât sunt mai dispus să mor” – Mike Tyson.

25. „Toată lumea are câte un plan, până când își ia un pumn în gură” – Mike Tyson.

Palmaresul lui Mike Tyson în box

50 de victorii (44 prin KO) și 5 înfrângeri (o descalificare, în meciul cu Holyfield) este palmaresul lui Mike Tyson la profesioniști. Ultimul meci l-a disputat cu Kevin McBride, un nume care nu spune prea multe în istoria boxului, însă care, l-a învins pe Tyson în anul 2005.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top