Now Reading
Mihai Tudose prevede sfârșitul PSD-ului: „Liviu Dragnea îl va îngropa!”

Mihai Tudose prevede sfârșitul PSD-ului: „Liviu Dragnea îl va îngropa!”

Mihai Tudose s-a dezlănțuit, după ce și-a dat demisia din PSD. Luni, 4 februarie, fostul premier a criticat din nou managementul partidului condus de către Liviu Dragnea. 

Întrebat despre plecarea sa din PSD, Mihai Tudose a vorbit deschis la Parlament despre Liviu Dragnea. Fostul premier este de părere că managamentul lui președintelui social-democrat are efecte extrem de nocive asupra partidului pe care-l conduce.

În opinia lui Mihai Tudose, PSD este „în cădere liberă”: „În cădere, din păcate în cădere liberă şi dacă nu se trezeşte şi e o treabă de lideri şi încă doi – trei care îi ţin isonul probabil că PSD îşi încheie misiunea istorică”, a declarat Mihai Tudose.

Liviu Dragnea, motivul demisiei lui Mihai Tudose din PSD

Mihai Tudose a subliniat faptul că prezența lui Liviu Dragnea în fruntea PSD-ului poate prăbuși partidul.

„Liviu Dragnea nu va părăsi PSD, Liviu Dragnea va sta până îngroapă PSD, poate asta e misiunea domniei sale. (…) Eu mi-am asumat. Am înţeles că cine nu este de acord cu domnul Dragnea şi cu politica domniei sale trebuie să plece. Am plecat”, a reacționat Mihai Tudose.

Mihai Tudose a declarat că demisia din PSD a venit după lungi tratative cu conducerea partidului de guvernare.

„Atâta timp cât de un an de zile eu şi alţi colegi am tras nişte semnale despre tipul de management, despre tipul de agendă publică înlocuită cu alte agende, nu a fost nicio dezbatere internă, nu a fost nimic bine, totul e bine dacă spune cineva, evident că lumea nu mai suportă. (…) Un an de zile am tot încercat, am vorbit şi public şi epistolar, au fost scrisorile domnului Bădălău, doamnei Andronescu, au fost şi luări de poziţii publice… Vorbeşti cu extinctorul”, a declarat Mihai Tudose.

Mihai Tudose și-a dat demisia din PSD la finalul lunii ianuarie și s-a alăturat partidului Pro România, condus de către Victor Ponta.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top