Now Reading
Mihai Bendeac, marcat de o traumă suferită în adolescență: „Eu niciodată n-am făcut asta”

Mihai Bendeac, marcat de o traumă suferită în adolescență: „Eu niciodată n-am făcut asta”

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este unul dintre cele mai charismatice și mai mediatizate persoane publice din România, atuuri care i-au fost de ajuns de-a lungul timpului pentru a lega relații amoroase cu reprezentatele sexului frumos. 

Deși este actor, Mihai Bendac este un bărbat emotiv. O experiență traumatizantă din adolescență nu-i dă pace nici acum juratului de la iUmor.

„Poți să crezi că niciodată, în viața vieților mele, eu având o experiență foarte traumatizantă care s-a întâmplat când aveam vreo 15 ani jumătate, eu niciodată nu am agățat sau nu am intrat vreodată în vorbă cu o femeie? Întotdeauna am așteptat să intre ele în vorbă”, a dezvăluit Mihai Bendeac în podcastul lui Micutzu.

Mihai Bendeac: „Sunt șocat de mesajele pe care le primesc”

Mihai Bendeac s-a obișnuit să fie abordat de femei de toate vârstele. Acesta s-a declarat șocat chiar de mesajele pe care le primește inclusiv din partea unor copile, prin intermediul rețelelor sociale.

„Sunt șocat de ce mesaje primesc, de la fete de 14-15 ani. Mi-a scris o fată de 15 ani ‘arată-mi pula!’. Tu îți dai seama ce a fost în sufletul meu când a trebuit să-i trimit poza aia? Glumesc. Rămâi interzis!”, a dezvăluit Mihai Bendeac pentru sursa citată.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top