Now Reading
Mihai Bendeac, ferm convins: „El este cel mai bun actor român în viață. Este fabulos!”

Mihai Bendeac, ferm convins: „El este cel mai bun actor român în viață. Este fabulos!”

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac (37 de ani) a urmărit de-a lungul timpului toți marii actori, despre care a și vorbit de curând, în online. De la Matei Millo, Toma Caragiu, până la Victor Rebengiuc și cei mai tineri, precum Andi Vasluianu. Juratul de la iUmor are și un favorit, care-l surprinde prin credibilitatea pe care reușește să o ofere, în ciuda diferențelor majore între personajele pe care le interpretează. 

În opinia lui Mihai Bendeac, George Constantin este cel mai bun actor al tuturor timpurilor. Victor Rebengiuc ocupă un rol de onoare în top, dintre cei care încă se află în viață, altături de Adrian Titieni.

„Cred că cel mai mare actor român a fost George Constantin, după părerea mea. Dar în momentul de față, am încercat să mă gândesc ‘cine este cel mai mare actor român acum, în viață?’. Mi-a fost greu să nu spun Victor Rebengiuc, pe care-l iubesc foarte mult, însă dacă ar fi să mă gândesc la ultimii 4 ani, cred că cel mai mare actor român este… Adrian Titieni. Am văzut niște pelicule în care am jucat, o diferență uriașă între personajele pe care le face. Este atât de credibil în fiecare sutime de secundă în ceea ce face… Mi se pare fabulos! Și mai mult, faptul că are curajul de a face compoziție în film. Este extraordinar de greu și este credibil”, a declarat Mihai Bendeac la MCN Podcast.

Mihai Bendeac: „Eu nu sunt bun pe imitație”

Mihai Bendeac a devenit cunoscut prin show-urile de televiziune „Mondenii” și „În puii mei”. Florin Piersic și Gigi Becali sunt doar două dintre personajele pe care actorul român le-a parodiat, iar sketch-urile sale au făcut senzație în rândul a milioane de români. Deși a avut mare succes prin urmarea acestei „rețete”, Mihai Bendeac a declarat că nu este chiar un as în imitație, ci mai degrabă în caricaturizare.

„Eu nu sunt bun pe imitație. Eu sunt bun pe ceea ce se numește caricatură, adică să merg în esența unei chestii și de acolo, să o dezvolt. Personajul Mircea Dinescu nu este o imitație, ci o caracterizare, o sintetizare și de acolo, mi-am imaginat că este pe cocaină. În primă instanță încerc să imit anumite caracteristici din persoana respectivă, iar de acolo, merg să fac un personaj suprarealist”, a declarat Mihai Bendeac în podcastul lui Micutzu.

Adrian TITIENI
Adrian TITIENI

Cine este Adrian Titieni

Adrian Titieni (56 de ani) a primti de-a lungul timpului mai multe premii. Printre cele mai importante: Premiul Gopo în 2012, pentru cea mai bună interpretare masculină, pentru rolul doctorului Crișan din filmul lui Adrian Sitaru – „Din dragoste, cu cele mai bune intenții”, premiul pentru interpretare masculină, în 2011, în cadrul Premiilor Uniunii Cineaștilor din România – ediția 40, pentru rolurile din filmele „Colivia” și „Lord”, premiul Bayard pentru cel mai bun actor, pentru rolul tatălui din „Ilegitim”, de Adrian Sitaru, la Festivalul Internațional de Film Francofon din Belgia, în 2016. De asemenea, a primit și Premium Silver Hugo pentru cel mai bun actor, pentru rolul din filmul „Bacalaureat”, al lui Cristian Mungiu.

Actor de teatru și film, Adrian Titieni a avut și diferite roluri în seriale de televiziune. printre acestea, „Fructul oprit”, de la Antena 1, „În familie”, de la Prima TV.

Adrian Titieni a fost rector la UNATC în perioada 2012-2016. Printre filmele din CV-ul său se numără: „Regina Maria a României” (rolul lui Ion Brătianu), „Meda sau partea nu prea fericită a lucrurilor” (dascălul) și „Ilegitim” (Victor Anghelescu)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top