Now Reading
Micutzu: „În România, stand-up-ul va deveni o industrie mai mare decât cea muzicală”

Micutzu: „În România, stand-up-ul va deveni o industrie mai mare decât cea muzicală”

Prima „scânteie” a stand-up-ului românesc s-a aprins în anul 2003. Noua sursă de entertainment a cunoscut o evoluție semnificativă, în special în ultimul deceniu. Popularitatea acestui fenomen va continua să crească puternic, crede Micutzu.

Stand-up-ul va cunoaște o evoluție semnificativă în următoarele două decenii, este convingerea lui Micutzu, unul dintre primii comedianți și totodată, unul dintre cei mai populari din România.

„Eu cred că stand-up-ul, dacă ne ajută bunul Dumnezeu și mintea concetățenilor și dacă nu se întâmplă vreo treabă absurdă, în următorii 20 de ani, va deveni o industrie mai mare decât cea muzicală în România”, a declarat Micutzu în emisiunea Garantat 100%, de la TVR.

Micutzu, alături de Grasu XXL

Micutzu: Cluj și Brașov, noile pepiniere de comedianți

Evoluția stand-up-ului se va baza foarte mult pe dezvoltarea comunităților locale de comedianți.

„Momentan, vorbim despre stand-up la nivel local. Deci doar despre București. Au apărut niște oameni acum ani de zile, au căpătat notorietate și oriunde merg în țară, oamenii merg să-i vadă. Dar s-a întâmplat o chestie… De un an sau doi, au început să apară oameni care fac asta sau își doresc să facă asta și în orașe din țară, cum ar fi Brașov, Cluj, sper și pe la Iași să fie cineva (…) Asta se întâmplă după ce în 2003 ‘a făcut ochi’ curentul. Probabil, în 20 de ani, o să vedem niște oameni absolut senzaționali”, a declarat Micutzu pentru sursa citată.

Și aspirațiile profesionale ale lui Micutzu vor crește, odată cu dezvoltarea stand-up-ului în România.

„Eu sper să răresc show-urile săptămânale și să ajung la nivelul ăla, probabil în vreo 10 ani, de a face câteva spectacole pe an, în săli mari și în rest, de a testa material pe la cluburi, cum se întâmplă în State, ceea ce doresc și colegilor mei”, a mai precizat Micutzu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top