Now Reading
„Miami Bici”, succes de răsunet pe Netflix. Anunțul lui Codin Maticiuc

„Miami Bici”, succes de răsunet pe Netflix. Anunțul lui Codin Maticiuc

Miami Bici

„Miami Bici”, comedia românească care a făcut senzație în cinematografele din România a intrat și pe Netflix. Cu Matei Dima și Codin Maticiuc în prim-plan, filmul a devenit rapid lider în ceea ce privește vizionările.

„Miami Bici” rulează pe Netflix în data de 1 aprilie, după ce filmul românesc a reușit ca în trei săptămâni să înregistreze record după record. În cinematografe a rulat din data de 21 februarie și a ajuns la peste jumătate de milion de spectatori. Așadar, este cel mai vizionat film românesc din cinematografe și locul 8 în clasamentul overall, al celor mai urmărite din România, după Avatar, Fast 8, Aquaman, Fast 7, Frozen 2, Avengers, Star Wars: The Force Awakens.

Miami Bici, lider pe Netflix

Ghinionul a oprit „Miami Bici” să continue ascensiunea, pentru că pandemia de coronavirus a pus punct zonei entertainment din România, iar apoi, aproape tuturor sectoarelor de activitate. În schimb, filmul românesc continuă să fie urmărit pe Netflix, unde în mai puțin de 24 de ore a reușit să se poziționeze ca lider.

„Miami Bici intră pe locul 1 pe Netflix în mai puțin de 24 ore. Va îndoiati?!? Spuneți sincer, va îndoiati vreun pic?”, a notat Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

Miami Bici, locul 1 pe Netflix (Captură Codin Maticiuc)
Miami Bici, locul 1 pe Netflix (Captură Codin Maticiuc)

Miami Bici – REVIEW

„Miami Bici” se poziționează în antiteză cu un număr semnificativ al lungmetrajelor românești. Dacă românii au demonstrat prin serialul „Umbre” că se pricep și la acțiune și dramă, același lucru pot spune și despre comedie, în cazul „Miami Bici”.

„Miami Bici” este un film care reușește să te țină mereu conectat, te face curios, te distrează. Nu se lungește, nu trage de timp, ci punctează fix cum și cât trebuie, o lecție din acest punct de vedere pentru mulți regizori români, care au impresia că o scenă de 20 de minute în care un individ își mănâncă ciorba ori tranșează un cadavru este o creație artistică de valoare.

Citește tot review-ul AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top