Now Reading
Mesajul lui Donald Trump, după moartea lui Kobe Bryant

Mesajul lui Donald Trump, după moartea lui Kobe Bryant

Donald Trump, al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii

Kobe Bryant a murit duminică, la vârsta de 41 de ani. Printre persoanele publice care au reacționat în urma tragediei se numără și Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii.

Kobe Bryant s-a stins alături de una dintre fiicele sale, Gianna, în orășelul Calabasas, din California. Donald Trump a reacționat prompt în social media, ca de obicei.

„Informațiile sunt că marele baschetbalist Kobe Bryant și alți trei au fost omorâți într-un accident în California. Astea sunt vești teribile!”, a notat Donald Trump.

Donald Trump, mesaj de condoleanțe pentru familia lui Kobe Bryant

Donald Trump a revenit cu două mesaje pe Twitter, prin care transmite condoleanțe familiei legendarului baschetbalist.

„Kobe Bryant, în afara faptului că a fost unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile, era doar la începutul vieții. Își iubea atât de mult familia și privea spre viitor cu atâta pasiune. Pierderea frumoasei sale fiice, Gianna, face ca acest moment să fie și mai devastator”, a scris Donald Trump. „Melania și cu mine transmitem condoleanțe Vanessei și frumoasei familii Bryant. Dumnezeu să fie cu voi!”, a completat președintele american.

Barack Obama: „Ne rugăm pentru întreaga familie Bryant”

Și Barack Obama a reacționat prompt pe rețelele sociale.

„Kobe a fost o legendă pe teren și abia începuse ceea ce urma să fie un act secund la fel de semnificativ. Să o pierdem și pe Gianna este și mai sfâșietor pentru noi, ca părinți. Michelle și cu mine ne rugăm pentru Vanessa și pentru întreaga familie Bryant într-o zi de coșmar”, a notat Obama.

Kobe Bryant, tată de patru fete

Sportivul american se afla la bordul elicopterului alături de fiica sa, Giannina (13 ani). Cei doi se îndreptau spre Academia Mamba din Los Angeles. Aparatul de zbor s-a prăbușit și a explodat, producând asfel moartea a 5 persoane.

Legenda celor de la LA Lakers a fost căsătorit cu Vanessa și au avut împreună 4 copii: Giannina – 13 ani, Natalia – 17 ani, Bianka – ani și Capri – 7 luni. Kobe și Vanessa s-au cunoscut în perioada adolescenței, iar în anul 2000 s-au căsătorit. În presa din Statele Unite se spune că deși baschetbalistul a mai călcat strâmb, a fost iertat de femeia pe care o iubește.

Vanessa & Kobe Bryant
Vanessa & Kobe Bryant
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top