Now Reading
Mega lovitură pe piața transferurilor! Cine este favorit să-i la locul lui Zidane la Real Madrid

Mega lovitură pe piața transferurilor! Cine este favorit să-i la locul lui Zidane la Real Madrid

Real Madrid pregătește o mutare de senzație, în plină pandemie de coronavirus. Florentino Perez, președintele galacticilor, vrea să-l aducă pe bancă pe Jurgen Klopp, în locul lui Zinedine Zindane, informează presa internațională. 

Jurgen Klopp este unul dintre cei mai apreciați antrenori din lume. Printre fanii săi se numără și Florentino Perez.

40 de milioane de euro ar urma să achite galacticii, în cazul în care se vor hotărî să-l aducă pe Jurgen Klopp pe „Santiago Bernabeu”, notează italienii dea Tuttosport. Suma este accesibilă pentru Real Madrid, un club cu o forță financiară uriașă, cu prenții la câștigarea campionatului și Champions League.

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp

Cine este Jurgen Klopp

În vârstă de 52 de ani, Jurgen Klopp a fost un fotbalist mediocru, mărturisit chiar de antrenorul german. În toată cariera sa a jucat în Germania, la Frankfurt, Viktoria Sindlingen și Mainz. Ca antrenor, a bifat 8 ani la Mainz, 8 ani la Dortmund, iar la Liverpool are contract până în 2024.

4-3-3 este sistemul de joc preferat al lui Jurgen Klopp, care are până acum în CV performanțe precum: trofeul Ligii Campionilor, o finală de UCL, două titluri în Bundesliga și cel mai probabil, la finalul sezonului își va trece în CV și un titlu de campion al Angliei.

15 de milioane de lire pe sezon este salariul ui Jurgen Klopp la Liverpool.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top