Now Reading
Mega-confruntare în cușca UFC: Viitorul adversar al lui Conor McGregor, un luptător legendar

Mega-confruntare în cușca UFC: Viitorul adversar al lui Conor McGregor, un luptător legendar

Conor McGregor UFC

Conor McGregor și Anderson Silva pregătesc una dintre cele mai tari confruntări din istoria artelor marțiale mixte. 

Conor McGregor a realizat de curând un top al celor mai buni luptători din istoria UFC. Anderson „Spider” Silva a fost poziționat pe primul loc de irlandez. Reacția brazilianului nu s-a lăsat prea mult așteptată.

„Am o admirație imensă pentru marele sportiv Conor McGregor. Cred că va fi un supermeci care va intra în istoria sportului. Niciunul dintre noi nu mai are nimic de demonstrat nimănui și cred că fanii UFC vor dori să vadă un spectacol bun. Ar fi minunat să-mi testez calitățile împotriva lui”, a declarat Anderson Silva.

„Accept”, a replicat Conor McGregor.

Dana White, șeful UFC, a declarat că sunt mari șanse ca această confruntare să se desfășoare, însă după ce irlandezul va mai disputa niște meciuri, cu nume importante care „stau la rând”: Khabib Nurmagomedov, Nate Diaz, Justin Gaethje sau Tony Ferguson.

Conor McGregor și Anderson Silva, față în față

Confruntarea dintre cei doi luptători se anunță de mare interes mai degrabă pentru notorietatea numelor, decât pentru miză. De asemenea, un alt detaliu important este diferența semnificativă de greutate și de vârstă dintre cei doi luptători. McGregor va împlini 32 de ani peste două luni și se bate la categoria ușoară. Are 1.75 înălțime și 70 de kilograme. De partea cealaltă, brazilianul are 45 de ani și luptat aproape toată cariera la categoria mijlocie. Are 1.88 înălțime și 80 de kg.

Cariera lui Conor McGregor află într-un ușor declin. Khabib Nurmagomedov l-a răpus pe irlandez în prima rundă, în octombrie 2018. În anul 2019, McGregor nu a disputat niciun meci în cușcă, iar în ianuarie 2020 a obținut o victorie prin KO în fața lui Donald Cerrone. Irlandezul are 22 de victorii (19 prin KO) și 4 înfrângeri. McGregor a fost campion la categoria pană și ușoară.

Anderson Silva nu a mai luptat din mai 2019, iar în ultimele 7 meciuri a pierdut de 6 ori. Dominația brazilianului a durat în perioada 2006-2012. Silva a fost campion mondial la categoria mijlocție și semigrea. „Spider” are 34 de victorii (23 prin KO) și 10 înfrângeri.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top