Now Reading
Mayweather, provocat de un miliardar celebru: „Oricând, oriunde!” [VIDEO]

Mayweather, provocat de un miliardar celebru: „Oricând, oriunde!” [VIDEO]

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather primește provocare după provocare. După Conor McGregor și Tenshin Nasukawa, unul dintre cei mai bogați oameni din lume este gata să se bată cu pugilistul american.

Jack Ma este miliardarul gata să urce în ring cu Mayweather. Provocarea este mai degrabă o glumă, al cărei complice este Manny Pacquiao, fostul adversar al americanului.

Mayweather

Jack Ma, pregătit de Manny Pacquiao

În vârstă de 40 de ani, Manny Pacquiao este antrenorul de box al lui Jack Ma (55 de ani), al doilea cel mai bogat om din China. Filipinezul Pacquiao a încărcat un video pe pagina sa de Twitter, în care-l antrenează pe omul de afaceri chinez.

„Floyd Mayweather, dacă vrei un meci adevărat, te lupți cu mine. Dacă vrei un spectacol, prietenul meu, Jack Ma, se va ocupa de tine!”, spune Pacquiao.

„Da, sunt gata. Oricând și oriunde. Echipa Manny este gata!”, a declarat Ma.

Provocarea lui Jack Ma [VIDEO]

Jack Ma, antreprenor de succes în e-commerce

Jack Ma este al 21-lea miliardar al lumii, cu o avere estimată la 37,3 miliarde de dolari. A fondat Ali Baba în 1999, iar în acest an a renunțat la funcția de CEO, pentru a se dedica pasiunilor sale, precum educația și artele marțiale.

  • Manny Pacquiao are 60 de victorii (39 prin KO) și 7 înfrângeri în circuitul profesionist. În 2015 s-a bătut cu Mayweather, meci câștigat la puncte prin decizie unanimă.
  • În vârstă de 42 de ani, Floyd Mayweather are un palmares perfect. 50 de victorii (27 prin KO) și nicion înfrângere.
View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top