Now Reading
Mayweather, mașinărie de bani și în timpul pandemiei. Cât costă să stai de vorbă cu el

Mayweather, mașinărie de bani și în timpul pandemiei. Cât costă să stai de vorbă cu el

Floyd Mayweather a lansat un nou business. Necesită un minimum de efort și aduce sume importante în contul boxerului american. Mayweather stabilește întâlniri video cu fanii care doresc să-i adreseze întrebări. 

1.200 de lire sterline costă o întâlnire online cu Floyd Mayweather. Pe lângă conversație, fanii primesc autograful lui Floyd Mayweather și un tricou din propria sa linie de haine. Totul se petrece prin intermediul platformei Fanmio.

„Poți să mă întrebi orice. Despre toate cele 50 de lupte ale mele, despre regimul meu alimentar, cel mai bun meci al meu, cel mai tare KO. Întreabă-mă ce fac zi de zi, în carantină”, a transmis Floyd, într-un video în care își promovează noua activitate.

Floyd Mayweather devine antrenor de box

Floyd Mayweather și-a încheiat cariera de boxer, însă legătura sa cu sportul de contact nu se oprește. Americanul, neînvins la profesioniști, se va concentra pe antrenorat.

„Îmi voi face debutul ca antrenor şi, până în prezent, am lucrat doar cu oameni fără experienţă în box, aşa că progresăm împreună. Însă vă promit că voi fi unul dintre cei mai buni antrenori din lume”, este angajamentul lui Floyd Mayweather.

View Comments (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top