Now Reading
Măsurile impuse de Guvern, criticate de către Mircea Badea: „Sunt de comuna primitivă” [VIDEO]

Măsurile impuse de Guvern, criticate de către Mircea Badea: „Sunt de comuna primitivă” [VIDEO]

Mircea Badea A3

Mircea Badea critică dur măsurile stricte impuse de Guvernul României, în contextul pandemiei de coronavirus. 

Declarația pe propria răspundere și amenzile uriașe sunt aspectele comentate de către Mircea Badea. În opinia realizatorului emisiunii „În gura presei”, măsurile impuse de Guvern în perioada stării de urgență sunt primitive.

Felul în care acest stat a reacționat la pandemie este absolut unic pe planeta Pământ, în cel mai primitiv fel în care se putea reacționa. Inclusiv nivelul amenzilor. Nu mai există pe planetă acest nivel. Cică ar mai fi în Canada, 1.200 de dolari canadieni dacă nu respecți distanța socială, dar nu că scrii hârtii, ca să ieși pe stradă. Și dacă nu ai hârtia, îți dă amendă 2.000 de lei. S-au dat și 10.000 de lei pentru că nu aveai hârtia. Bă, nicăieri nu s-au dat acest nivel de amenzi. Nu mai zic de felul în care a fost ele transpuse legislativ-juridic în practică, care este, repet, de comuna primitivă”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei”.

Mircea Badea „COVID-19, o încercare de control a maselor”

Mircea Badea a vorbit despre pandemia de coronavirus și în context global. În opinia sa, COVID-19 este o încercare de control a maselor.

„Nu am spus niciodată că acest virus nu există, nu am spus niciodată că e doar o răceală. Nu cred nici acum că doar o răceală. Cred în continuare că e o chestie mai nasoală decât o răceală. Cred în același timp că niște băieți apasă la maximum pe pedala profitului și nu neapărat financiar. Mă refer la o pedală mult mai crâncenă decât profitul financiar. Pe pedala profitului în preocupările lor de control, de intruziune și control în viața privată a tuturor, controlul maselor. Cea mai mare miză a exploatării virusului COVID-19, care există, este controlul maselor. Controlul maselor și  declanșarea unor experimente sociologice, pentru a vedea cum reacționează populația, când o pui în anumite situații. Dacă ai un plan pe termen mediu și lung, cu privire la populație, e bine să știi”, a declarat Mircea Badea,

Mircea Badea, despre criza COVID-19 [VIDEO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top