Now Reading
Mașina mică, doar un mit. Cum reușește uriașul Shaquille O’Neal să se trecoare într-un Smart [VIDEO]

Mașina mică, doar un mit. Cum reușește uriașul Shaquille O’Neal să se trecoare într-un Smart [VIDEO]

Smarturile nu sunt chiar atât de mici pe cât par. Dovada a făcut-o chiar fostul star din NBA, Shaquille O’Neal. La 2 metri și 16 centimetri înălțime și 150 de kilograme, uriașul Shaq conduce o mașină cu două locuri.

Zilele trecute, Shaquille O’Neal a fost surprins pe străzile din New York conducând un Smart EQ Fortwo Prime Coupe, înalt de doar 1,55 metri. A pătruns cu capul înainte în mașină, și-a înghesuit picioarele și a plecat de pe loc, fără a da vreo declarație.

Fostul baschetbalist a părăsit marți un eveniment Steady App în Manhattan și părea să plece la biroul său, notează TMZ.

Shaquille O’Neal, șofer de Smart

Mașini mici, femei scunde

Mai mult, lui Shaq nu-i plac doar mașinile mici, ci și femeile scunde. În perioada 2010-2013 a avut o relație cu Nicole Alexander, star de televiziune american, înaltă de doar 1,57 metri. Din 2014, americanul formează un cuplu cu modelul Laticia Rolle.

Cine este Shaquille O’Neal

Shaquille O’Neal și-a început cariera de baschetbalist profesionist în 1992, la Orlando Magic și și-a încheiat-o în 2011, la Boston Celtics. De-a lungul carierei, a mai evoluat la Los Angeles Lakers (1996-2004), Miami Heat (2004-2008), Phoenix Suns (2008-2009) și Cleveland Cavaliers (2009-2010).

A ieșit de 4 ori campion în NBA, iar gabaritul impresionant și prestațiile sale l-au ajutat să intre în istorie drept unul dintre cei mai buni pivoți din istoria baschetului.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top