Now Reading
Mary Austin, fosta logodnică a lui Freddie Mercury va încasa o sumă uriașă în urma succesului filmului „Bohemian Rhapsody”

Mary Austin, fosta logodnică a lui Freddie Mercury va încasa o sumă uriașă în urma succesului filmului „Bohemian Rhapsody”

„Bohemian Rhapsody”, filmul despre viața lui Freddie Mercury și trupa Queen a atras ca un magnet spectatori în cinematografe și a obținut încasări pe măsură. Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că o parte din câștiguri vor ajunge în conturile lui Mary Austin, fosta logodnică a celebrului artist.

„Bohemian Rhapsody” a înregistrat un succes răsunător, care i-a și adus o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună peliculă, iar lui Rami Malek, o nominalizare pentru cel mai bun actor într-un rol principal. Lungmetrajul regizat de către Bryan Singer a avut un buget de producție de 55 de milioane de dolari și a obținut încasări de 750 de milioane de dolari.

O sumă consistentă din încasări vor ajunge la Mary Austin, 67 de ani, fosta logodnică a lui Freddie Mercury. Femeia pe care a iubit-o cântărețul, care totodată l-a inspirat pentru realizarea piesei „Love of my life”, va primi nu mai puțin de 50 de milioane de dolari.

Freddie Mercury și Mary Austin, foști logodnici, dar prieteni pe viață

Freddie Mercury și Mary Austin s-au cunoscut în anul 1970. El nu devenise încă celebru, iar ea era studentă la arte. Relația s-a rupt 5 ani mai târziu, când artistul i-a împărtășit lui Mary faptul că este homosexual. Cu toate acestea, cei doi au continuat să rămână prieteni până în 1991, când cântărețul a murit.

Freddie Mercury i-a lăsat lui Mary Austin moștenire o vilă în Londra, evaluată la 25 de milioane de dolari, în care locuiește în prezent. În plus, toate câștigurile trupei Queen sunt împărțite celor trei membri ai formației și Mary Austin, care primește aproximativ 19% din profituri.

Freddie Mercury a decedat pe data de 24 noiembrie 1991, la vârsta de 45 de ani. La mai puțin de 24 de ore de nefericitul eveniment, artistul a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă faptul că suferă de SIDA. 4 ani s-a luptat cu acest diagnostic, timp în care a continuat să cânte și să fie în topurile muzicale de pe întreg mapamondul.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top