Now Reading
Mark Wahlberg, disciplină dusă la extrem. Programul pe care-l respectă cu sfințenie

Mark Wahlberg, disciplină dusă la extrem. Programul pe care-l respectă cu sfințenie

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg este fără dar și poate, una dintre cele mai bine cotate figuri de la Hollywood. În vârstă de 48 de ani, Wahlberg este în super formă, rezultatul unei rutine pe care o urmează cu sfințenie.

Mark Wahlberg urmează toate ingredientele pentru a obține rezultatele dorite, adică antrenament, nutriție și odihnă. Dacă programul actorului și producătorului de film și televiziune sună imposibil pentru unii, pentru Wahlberg e un stil de viață absolut normal. Starul din „Ted”, „Pain & Gain” și „The Departed” și-a făcut publică rutina pe pagina de Instagram.

Mark Wahlberg, trezire în miez de noapte și două antrenamente pe zi

„Viața de noapte” este un concept care pentru Wahlberg se aplică într-un mod inedit. Cel puțin atunci când nu este implicat în proiecte de mare anvergură și-și poate desfășura rutina fără constrângeri…

Pentru Mark Wahlberg, deșteptarea să dă la ora 02:30 dimineața. Își spune rugăciunea, iar la 03:15 ia micul-dejun. La 03:40 face primul antrenament, iar la 05:30 mănâncă pentru a doua oară. De la ora 06:00 până la 10:30 face duș, joacă golf, ia două gustări și face o recuperare în criosaună.

De la ora 11:00 până la ora 14:00 petrece timp cu familia și se ocupă de afaceri. După-amiaza își ia copiii de la școală, iar de la ora 16:00 începe cel de-al doilea antrenament. Seara se încheie alături de familie pentru Wahlberg. La ora 17:30, actorul ia cina, iar la 19:30 dă stingerea.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top