Now Reading
Marilyn Monroe, surprinsă fără lenjerie intimă într-un moment istoric [VIDEO]

Marilyn Monroe, surprinsă fără lenjerie intimă într-un moment istoric [VIDEO]

Da, se poate spune că Marilyn Monroe a scris istorie fără chiloți… Cunoscută pentru activitățile sale artistice, dar și pentru relația apropiată față de președintele SUA, John F. Kennedy, una dintre cele mai populare blonde din toate timpurile a fost surprinsă fără lenjerie intimă într-un moment-cheie al istoriei.

Marilyn Monroe s-a prezentat fără lenjerie intimă la aniversarea lui John F. Kennedy, din luna mai 1962, când i-a cântat „La mulți ani, domnule președinte!”. Liderul american împlinea 45 de ani, iar detaliul picant a fost dezvăluit de către un reporterul Maureen Dowd, care a aflat acest detaliu de la un regizor prezent la eveniment.

„Stăteam chiar în spatele lui Marilyn, eram complet invizibil. A început să cânte piesa, dar s-a întâmplat un lucru încântător. Rochia ei a arătat mai mult decât trebuia, iar Marilyn nu purta lenjerie”, a dezvăluit regizorul.

Rochia lui Marilyn Monroe a fost scoasă la licitaţie în 2016, la Los Angeles și a fost vândută în schimbul unei sume uriașe: 4,8 milioane de dolari.

Rochia lui Marylin Monroe
Rochia lui Marylin Monroe

Marilyn Monroe a murit la 12 săptămâni după momentul controversat

Celebra actriță și cântăreață i-a cântat lui Kennedy „Happy birthday Mr. President!” la o strângere de fonduri a Partidului Democrat din New York.

Artista a decedat la vârsta de 36 de ani, iar la 60 de ani de la moarte, reprezintă arhetipul unui sex simbol și al unui star de cinema. Pe data de 5 august 1962 a fost găsită neînsuflețită în camera de hotel, iar decesul a fost înregistrat ca o probabilă sinucidere, provocată de consumul excesiv de medicamente.

Marilyn Monroe a bifat apariții în peste 30 de filme. La acea vreme au existat zvonuri cu privire la faptul că Marilyn Monroe a avut relații amoroase atât cu Kennedy, cât și cu fratele său, Robert.

Marilyn Monroe – „Happy birthday Mr. President!” – 1962 [VIDEO]

Rochia lui Marilyn Monroe, 1962 [GALERIE FOTO]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

MrNews.ro - Actualitate, entertainment și educație masculină.

___

© 2019-2020 MrNews.ro. Toate drepturile rezervate. 

Informaţiile publicate de MrNews.ro pot fi preluate doar cu citarea sursei + link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Scroll To Top